Deletedmom_78 Esinnn34 kaçak cay içiyom bende ağır ama gebelikte bence daha çok acık içmeye çalış ve limon at ki zehrini alsın cayın ben öyle yapıyom 🌺
Blossom Esinnn34 Zararlı. B12 vitamini eksikliği yapıyor. B12 hamilelikte önemli. Araştırın isterseniz.
Eemoom Hshfhfnn kanka zararlı sence değil ama tıbbi olarak zararlı kaçak olduğu için değil genel olarak
Esinnn34 Blossom B12 takviye alıyorum zaten üstelik piyasa üzerinde ki markaların takviyelerini kullanıyorum Araştırma konusunda akıl verme eylemini kendine sakla
teachermom1 Esinnn34 Neden kadını tersliyorsunuz? Zararlı mı diye sormuşsunuz. Kadın da neden zararlı olduğunu söylemiş. Kendisi otorite olmadığı için de araştırın demiş. Madem araştır diyene sinirleneceksiniz araştırsaydınız da yazmasaydınız. İnsanları nasıl böyle incitebiliyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
Blossom Esinnn34 Şaka mısın sen? Bir şey sormuşsun. Ben de insan yerine koyup bilgimi söylemişim. İstersen araştır demişim detaylı öğrenirsin diye. Ama araştıracak kapasiten olsa zaten burada gelip sormazsın. Hata bende senin gibilere yol göstermeye çalışıyorum. Ne halin varsa gör.
Pamuk Esinnn34 Soru sormuşsunuz ve bir cevap yöneltilmiş.Herkesi tersleme sebebiniz nedir? Yardımcı olmaya çalışan annelere karşı üslup hoş değil.
Blossom teachermom1 Teşekkür ederim. Böyle insanlar yüzünden forumda dolaşmak istemiyorum gerçekten. Araştırmaya okumaya ne kadar karşılarsa araştır deyince hakaret olarak algılıyorlar. Kulaktan dolma bilgilerle yaşamaya devam etsinler.
Basakhilal Esinnn34 çay çaydır. Şekersiz içtiğin sürece su gibi görüyorum dedi doktorum sorun yok demisti
teachermom1 Blossom Ben de şaşırıyorum, görünce de müdahale etmeden duramıyorum. Sanki mağarada çiğ etle beslenmiş gibi bazı insanlar. İletişimi bilmeyenleri anlamak gerçekten çok zor.
bebitomom Kaçak çay içersen bebeğin kaçakçı olur 😂😂😂 kahvaltıda çok açık tüket demir emilimini azaltıyor demişti doktorum bana
Esinnn34 teachermom1 Sizin zorunuza giden şey nedir acaba size mi düşüyor muhattabım bile değilsiniz ayrıca iletişim konusunda çok mu iyi olduğunuzu düşünüyorsunuz ön yargılarınızı alın defolun
Blossom Esinnn34 O zaman soru sorma ya dengesiz midir nedir! Kime hırslıysan git onunla çöz sorununu.
teachermom1 Esinnn34 Ne demek dolaşmayın. Siz aklınıza gelince insanları tersleyeceksiniz, diğer insanlar da bu duruma sessiz mi kalacak? Burası sizin eviniz değil, höt denilince kimse susmuyor. İletişimi öğreneceksiniz.