Htcdgrl Kızlar bacak arasında yoğun bi batma hissediyorum ve bebekte devamlı kaskatı toplanıyor Doğum belirtisi olabilir mi
NisaSevgili Htcdgrl al benden de o kadar bende aynıyım. Bebeğimin haftası önde ama erken geliyor bana hala sanırım benimki yalancı sancı
Htcdgrl aycacnpolat17 kac haftalıksınız benim artık son haftanın icindeyiz ve cumaya kadar vaktimiz kaldı değilse suni sancı vericek doktprumuz :((
Htcdgrl Kurabiyeannesi 40 . Haftanın icine girdik suana kadar hic ağrım sızım yoktu bugün yoğun hissedince acaba dedim doğumun habercisi mi
Badenbamqmq Kurabiyeannesi canim bende 34+5 bende 2 kere oldu sen söyleyince rahatladim bana erken gibi geldi daha
aycacnpolat17 Htcdgrl 38 haftalığız ve bu sürekli oluyor yaklaşık bir haftadır bebeğin hareketleri bugun azaldı ve karnım aşırı şekilde sert
Cansucansu123 Htcdgrl karnım sert, bebek zaten baş aşağı dedi doktor ama yine de korkuyorum her an doğum başlayabilir diye
NisaSevgili Htcdgrl 32 ama bebeğim 34 adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Bel ağrısı var. Geceleri vuruyor en çok.
Mlkgln Benimde öyle kızlar yaa 33+4 teyim ama 1 haftadir özellikle geceleri ani sancı giriyor saniyelik ama zonkluyor resmen doktor ilaç verdi ama korkuyorum içmeye. İçmeli miyim