busraayksll Durup dururken inanılmaz bır dış ağrısı başladı 24 haftalık hamileyim acaba işlem yapıyorlar mı yada evde doğal yollarla kesebilir miyim
Hrdl busraayksll doğal yolla kesilmez malesef canım doktora gitmen gerek kadın doğum doktorun kagıd yazıyor çekiyorlar veya dolgu yapıyorlar kanal yasak ben 33 haftalık hamileyim 3 gün önce çektirdim
ZZ0107_ busraayksll merhaba canım bende 26 haftalık hamileyim en çok diş ağrım oluyor durduk yere ağramaya başlıyor.Banada söylüyorlar doktora git falan ama ben gitmiyorum bebeğe zarar olur diye.Doğal yol demişken ben hiç bir şey yapmıyorum çünki daha da ağramaya başlıyıcak diye korkuyorum
e_blue_sky_a busraayksll bana doktorum 2. Trimester da dişçiye gidebilirsin, zaten hamileye yapılmayacak bisey ise dişçi yapmaz dedi, ilaç verirse bana danışmadan içme dedi. Enfeksiyon varsa bebeğe inerse o daha kötü dedi
123_321 busraayksll sarımsak ezip agrıyan yere koyuyordum o iyi gelmişti ama kadın Doğum doktorum dayınılmıycak gibiyse iltihap varsa dişçiye gitmelisin daha çok ilerlemeden demişti ama benim 2 3 gün sarımsak uyguladım geçti
aysegulergn Pamuğa karanfil yağı damlatıp ağrıyan yere sürüyordum ağrıyı kesiyordu yoksa çok zor zamanlar yasadım
Elos21 23 haftalikken çektirdim kanal tedavili Kök çürük dışım vardı agrisi enfeksiyonu daha tehlikeli uyusturduklwri işlemin bebege herhangi bir zararı yok bölgesel uyusturmq zaten
melteW 16 haftalığım aşırı derecede dişim ağrıyor ben sirke ile gargara yapıyorum rahatlatıyor dişim de çürük yok bakımlarını da yaptırdım hamilelik de zorluk çekmeyim diye yine beni buldu 🫣
busraayksll Çok teşekkür ederim yorumlarınız için şimdilik karanfil ile idare ediyorum arada duruyir arada bastırıyor bakalım duramazsam gideceğim
melissayilldiz_ karanfil bire bir geldi direkt uyuşturdu. eğer çürük yüzünden değilse kalsiyum eksikliği olabilir benim o yüzden olmuştu bol yoğurt yiyin🙏🏻