Ceylankayra Merveeemsiii 7 ay içmedim gözümde karardı şuan 8 İnci ayimdayim 1 aydır tekrar başladım canım çok istedi bırakamadım içiyorum günde 4.5 anca
Nrmn90 7 haftalik hamileyim ama kullaniyorum malesef en aza indirirek bazen gunde 3 bazen 7 adet ne kadar az icebilirsem
elifcclar Merveeemsiii sigara bağımlısı ve hamilelikten dolayı bırakmış biri olarak söylüyorum içmeyin bırakın… erken doğum riski oluyor çoğu sigara içende ve bu çok çok riskli:(
Deletedmom_78 Merveeemsiii ben öğrendiğim an bıraktım. Kendimi değil artık onu düşünüyorumcanım çok istiyo bazen ama geöiyo. o yaşamayı istemedi biz istedik lütfen sizlerde bırakın yazıktır bebeğe cogu bebekte kalp problemi cıkıyo doğar doğmaz anjuya alınan bebekleri biliyorum ben inşaallah bırakırsınız 🥲
pnarusluu Merveeemsiii hamile kalmadan önce baya içiyordum öğrendiğim gün bıraktım ama bazen canım çok istiyor kaçamak yapmıyor değilim ama ayda 1 yada 2 ayda 1 benim yaptığım kaçamak
bbaby44 Hamile kaldığımı öğrendim 10 gün sonra bıraktım birdaha da içmem inşallah ne iğrenç birşeymiş be bırakınca anladm
balkizim_06 Önceden içmiyodum allaha şükür 24 haftalık hamileyim yine içmiyorum kokusu iğrenç eşime bnde içicem diye şaka yapıyorum kızıyo bebeğe zararlı içme dıyo…..
Deletedmom_78 balkizim_06 bende şakasına diyom doğurucunca başliycam beni görmeye geldiğinde hastaneye bi paket böğürtlenli cigara getir diyo o kadar bırakmışşın başlama falan filan😄
ParodiMom Ben öğrendiğim gün son sigarami içip bıraktım ertesi gün paxera panik atak ilacımı bıraktım şuan on haftalik olduk psikolojik olarak iyi miyim hayır değilim ama yine de başlamam o bebeğin hakkına giremem