Mother-happy Merhaba 12 haftalık ikizlere gebeyim ❤️ doktorum ikili teste gerek yok demişti detaylı ultrason yaptırmamız yeterli karar veremedim açıkçası ikiz gebelikte ikili test yaptırmalımıyım yaptırmayıp sadece. Detaylı ultrason yaptıran varmı ?
Deletedmom_053 Mother-happy ben bütün testleri yaptırdım bence hepsi önemli birde sizinki ikiz gebelik bence yaptırın detaylı ultrason da çok önemli bebekler için organ tarama testi bence yaptırın🙂
Kaykinadile Mother-happy ikili testler bi rahatsızlığı var mı diye bakılıyor diyelim hasta aldırın önerisi geldi aldırır mısın ben hiç yaptırmadım çünkü kötü bi durum olsa da ben yaşayan bi cana kıyamazdım o yüzden yaptırmadım ki sana doktor önermemiş bence doktoru dinleyin gerek olsa söyler
Seda34 Mother-happy bende ikizlere hamileyim 2li test yapılmıyor evet ama doktorun bana fetal dna testi yaptirabilirsin demişti onu yaptırdım ama devlet karşılamıyor pahalı bir test
elifsen İkizlere 2li 3 lü test yapılmaz. Sizden alınan kanın hangi bebeğe ait olduğunu nasıl anlayacaklar? O yüzden gereksiz ve sonucu yorumlanamaz olur. Çift yumurta ise amniyosentez testinden başka genetik test yok
Mother-happy elifsen evet çift yumurta doktorda öyle dedi ikizlerde tam anlaşılmaz gereksiz dedi sadece detaylı yaptırmamız yeterli ama kimi yaptır diyo kafam karıştı
elifsen Mother-happy Allah korusun kan aldılar ikili test yaptılar sıkıntı çıktı. Hangi bebeğin problemli olduğu karından sıvı alınmadan anlaşılmaz ki
Birikii İkili test yapılmaz ikizlerde yapılmaz derken önerilmiyor çünkü sonuç yanlış çikabiliyormuş benim Doktor’um sadece detaylı ultrason istedi Perinatoloji bölümünde