ttgb38 Nasıl bir belirti verdi acaba? Deride döküntü falan oldumu kaşıntı ile birlikte? Benimde sadece karnım ve kollarımda kızamık gibi döküntü var tatlı tatlı kaşınıyorda
Ersema ttgb38 canım bi sey olmadı enzimlerim yüksek cıktı sadece o da sınırın biraz üstü sezeryana alacam dedi işte baska doktora da gidecem
Ersema azm alt sınırın az üstü alt 77 cıktı şimdi 54 yine de kolestaz deyince şüphelendiriyir beni kaşıntim da yok
mehtap28 Ersema benim safra asidime baktilar 8,2 cikti 10 olunca acilen sezeryan demislerdi 1 hafta kizartma yemedim ayrica decavit mi ne ilac kullaniyodum onu biraktim 1 hafta sonra 6,8e düstü cok sükür 🙏🏻
azm Ersema kolestaz diyebilmek için safra asidine bakılması gerek bnm değerlerim daha yüksekti bazen düşüyrdu umutlanıyrdum sonra yine çıkıyrdu ilacı bırakmama rağmen artık tamamen düştü şükür
Ersema azm işte ben de ondan işkillendim Alt Ast ye 2 kere bakıp koleztaz var dedi sezaryan yapacaz dedi değiştirdim.doktoru salıya gidecem
Ersema azm ursofalk var sabah akşam aç karna almam lazım ben sadece sabah alıyorum gerekirse onu da bırakacam konuşayım
azm Ersema Ersema ursofalkı kim verdi kadın doğumcu mu benim safra asidin bütün değerlerin temizdir sade ast alt 3 katına kadar yükseliyordu dahiliyeye gönderdiler dahiliye gastroentolojiye gönderdi hamilelik öncesi falan karaciğerde bir hastalık var mı vb araştırmalar yaptılar hiç birşey çıkmadı ultrasonlar tahliller falan hep temizdir çok şükür doktor da bunun üzerine çıkarsa ağrı falan yaşarsan gel dedi ilaç falan vermediler derken kendiliğinden düştü ama bir buçuk ay koşturdum