Bebegim3444 Nrmn90 çift embriyo transferi yapılmıştı. Gittik ilkini duydum ayy orda bittim zaten baktık ikincide tutmuş arkada saklaniyorrr 😂😂 her muyanede bir iki saniye dinletiyorlar ama hep aynı heyecan.
Nrmn90 Yaa ne kadar güzel allah kucagina almayida nasip etsin insallah ilk hamilelegimde 4 ay sonra kalbi durdu kürtaj oldum cok korkuyorum bundada ya hic duymazsam die allahim emeklerimizi bos cevirmesin kimsenin kucagini bos birakmasin
Bebegim3444 Nrmn90 amin canım amin. Hepimizin kayıpları olmus ama iste en önemlisi stres yapmadan ilerleyebilmek. Evet sor acaba yine bisey olucak mi Allah korusun.
N-23 Nrmn90 inşallah duyarsınız bende yıllarca bekledim ve tuttu ama düşük riski oldu o geçti şimdi Plesenta previa Totalis dediler alnımıza ne yazılmışsa o, hayalini kurduğumuz o kadar yıl 2 gün önce bogazıma düğümlendi
N-23 Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım herşey çok güzeldi taki 2 gün önce detaylı ultrasonda yüksek riskli gebelik Plesenta previa Totalis denilene kadar o kadar yıl bekleyip böyle olması yıktı beni şimdi her anım korku sadece
Nrmn90 Biri bitse baska bisi basliyor allahim hepimizi korusun kalbimizden geceni versin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin insallah bakalim bende yarin gidebilirsen bakicam