Minik_kusumm Kızlar aranızda bu haftalarda karın ağrısı ve gaz sorunu yaşayan var mı ? Acaba içtiğim su mu yapıyor karnımda değşet bir ağrı oluyor
gulsahklkn Minik_kusumm Evet özellikle bazen midem taş gibi oluyo kussam rahatlayacak gibi hissediyorum kusamıyorum da rahim artık çok büyüdüğü için mideyi iyice itip sıkıştırıyo hele bebeğinin poposu tam midenin altındaysa daha yoğun hissediyorsun bu olayları ☺️
Dml1234 Minik_kusumm benimde aynı. Sanki afedersin ishal olmuşsunda karnın agrıyor gibi karnım agrayıp duruyor
Gebeysek1 Minik_kusumm bende yaşıyorum sürekli açkende ağrıyor karnım. Anlamlandıramadım ama normalmiş
Minik_kusumm Gün içerisinde o kadar kötü oluyorum ki hiç bişey geçirmiyor da 😢😢 Doktorumada sordum içtiğin sudan olabilir dedi
Nanelimonn 32 haftalıgız. Gazdan dolayı karnım tas gbı. Cıkartabılsem bıraz yumusuyor karnım.. yoksa hep gergın halde. Rezene cayı ıyı gelıyormus normal hayatta gaz ıcın. Ama hamılelıkte ıcılır mı bılmıyorum korkuyorum da ıcmeye. Szı bır cozum bulabılırnız mı
Sinop123 Bende yaşadım evde yürüyüş yaptım epey hareketler yaptım bebeğime zarar gelmeyecek şekilde atlattım biraz