IKRAM_01 Kızlar adanada yaşıyorum fakat şehir hastanesinde bir türlü randevu alamıyorum perinatolijiye. Mersine bakıyorum var ama detaylı usg yapılmamaktadir diyor. Bilen veya giden varmı bilgi verebilirmisiniz bana lütfennnn
motherlove IKRAM_01 Canım önce normal randevu alıyorsun bi kadın doğum doktoruna o seni sevk yapıyor detaylı ultrason için yada perinatoloji doktoruna Cuma Taşın doktorda baya iyiymiş burda biri söyledi bana da öyle randevu alabilirsin
IKRAM_01 -MinikveAnnesi- Adana’damı canım. Eğer adanada diyorsan kuzum orda mete sucu vardı oda şansıma ortadoğu ya geçiyormuş
IKRAM_01 motherlove Mesela bu şekilde çıkıyor canım. Direk böyle alıp gitsem bakarlarmıki. Birde detaylı usg yapılmamaktadır yazıyor işte kafam karışıyor
IKRAM_01 -MinikveAnnesi- Anladım canım teşekkür ederim. Telefonlamı randevu alıyoruz yoksa direk gidip randevumu alıyoruz
Carpediem_33 IKRAM_01 bende detaylı ultrason için randevu alacaktım yapılmamaktadır yazıyordu instagramdan cuma tasın hocaya mesaj attim randevu alin gelin bakılıyor yardımcı olurum dedi yarın gidicem inşallah bende 🙏🏻
motherlove IKRAM_01 Bunu bilmiyorum muayene olunca de detaylı ultrason için diye direkt sana gün veriyor detaylı ultrason günü canım o günde gidip detaylı yaptırıyorsun ama erken haftada git sıra uzun zaman sonra geliyormuş randevu almak için
IKRAM_01 Carpediem_33 Ahhh canım benim çok teşekkür ederim cevabın için. Gidince yazarmısın neler yaşadığını peki? Ben adana da yaşıyorum ÖZEL birde çocuğum var gelmek sıkıntı olacak nelerle karşılaşacam bilmek isterim. Hayırla sonuç alırsın inşallah sende ❤️🤲🏻
Gltnmhmt Benimki Mersin şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason yapıldı perinatoloji uzmanı Mehmet Çelik iyi bir doktor canım
Cansu1125 Şehir hastanesinde önce kadın doğum doktoruna muayene oluyorsun o seni yönlendiriyor detaylı ultrason için randevu o şekilde veriliyor bende şehir hastanesinde bu şekilde yaptırdım