Sahdormommy Ayhnbusra2332 çok iyi fazla kilo kilo hatta hiç iyi bişey değil bebek sağlık olsunda bende 27 haftam bitti 7 kg almışım umarım daha fazla almam
yeninesilanne-99 Ayhnbusra2332 37 haftalığım. 73 ile hamile kaldım 81 kilo olmuştum. Bi kaç gün önce tartıldım 79 kiloya düşmüşüm
DeustchBurcu Ayhnbusra2332 önemli olan bebeğin sağlığı🌸 ben 32+2deyim, 3,5 kilo aldım ama aynı zamanda kızımı da emziriyorum. Emzirmek kalori yakmaya neden olduğu için de çok alamıyorum. Bebişler sağlıklı olsun, kilolar geliiiiiiir, gider🫶🏻
Lafayette Ayhnbusra2332 ben de 30.haftadayim. toplamda 3kilo almisim. Bebek saglikli dedi doktor kilosu vs. Tatli hamurisi yemiyorum. Ondan gereksiz kilo almadim. Siz de muhtemelen dikkat ediyorsaniz az almissinizdir. Havalar sicak terliyorum,hatta on gundur kilo alimim durdu diyebilirim. Ins bebek iyidir,kontrolde gorcez. Yumurta kasar yogurt kefir ceviz muz sebze yiyorum. Inanin bunlardan da sıkıldım.
elifnusret Ayhnbusra2332 ben 48 kiloyla hamile kaldım şu an 67 kiloyum çok fazla aldım ödemim çok 37 haftalık hamileyim