KuzeyinAnnesi10 Defnenin-annesi ay çok güldüm kız vallahi bizsiz bi don atlet alamıyorlar. Eşime sorsam iç çamaşırlari nerde bilmez bile
Kukulikukuli12 Defnenin-annesi Ya zaten inan eğilip bükülemiyor insan. Elimle bakıp almaya calısıyordum ben, arka taraflara dogru ama ne kadar alacaksın 😣 bir agda gibi yada başkasının aldıgı gibi bebek poposu olmuyor 😏
Paris2019 Belki zaten kullanıyorsunuz ama yine de yazayım, gilette venus büyük kolaylık 😊 sabunlamaya gerek kalmıyor, tüyler çok kısaysa zaten alması da aşırı pratik oluyor bununla
Defnenin-annesi Paris2019 ayy zaten o da olmasa stok yaptım baya . Görmeden yapıyoruz bari kesilmeyelim onlar daha yumuşak😁😁
pnarusluu Paris2019 evet bende onu acil durumda kullanıyorum çok kullanışlı normal jilet gibi küçük bırakmıyor temizliyor baya tahrişte etmiyor gerçekten performans ürünü
Merve000 Defnenin-annesi kız hiç takma o kan gibi şey neydi komple ondan sürüyorlar zaten ben kesilirken annem videoya çekmiş kutum hiç kutu gibi değil belli bile değil 😂😂😂
Firstmomfirstchild Defnenin-annesi kızlar belki degisik bir soru olacak ama neden kocalariniza yaptirmiyorsunux 😂😂 kuaföre gidince elin karisi yapiyor. Yapamadiginiz zamanda azicik ucundan kocaniz tutsun. Cok normal böyle seyler 🫢🫢
pnarusluu Defnenin-annesi doktor takmıyor bile merak etme o kadar çok görüyorki temiz kirli alışmıştır 😂
Firstmomfirstchild Defnenin-annesi o erkekler her seyi becerirler. Bilerek yapmamazliktan geliyorlar. 😂 kendilerini de tras ediyorlar. Güzel bir jilet ve suyun altina gecsen bence becerebilir. Cünkü o göbekle zor biraz kendin yapman😂
Mutlulukkk Defnenin-annesi o kadar da fazla takma bence. Cnku dha cok cikmamisken surekli yaparsan bu sefer tahriş edersin. Havalar da zaten sicak sana eziyet olur. Doktorlarin en son bakacagi sey oradaki temzliktir bence ,😂
Defnenin-annesi Mutlulukkk şimdilik kontrole gitmeden önce yapıyorum ama 35-36.haftadan sonra sürekli yapmam lazım sanırım
Selmapiskin Defnenin-annesi suyun geldiğinde sakin olursan duş alırken yapabilirsn. Herşey sende bitiyor yani. Panik halinde olursan yapamazsn. Benim gece 4-5 gibi suyum geldi. Sabah 6 da hastaneye gitmeden duş alırken de hallettim. Hemen aşırı bir ağrı dayanılmaz bir durum söz konusu değil.
Eflinnisa Defnenin-annesi gebeliğim 8. Haftasında misfirlikteydim hafif lekelenmem gelmişti temizdim de dediğin gibi yeni cıkmaya baslamıştı misfirliktede isyiyemem jilet neyse mecbur gittim acile alttan bakacaklar dedim kusura bakmayın bayandı allahtan misafirlikten geldim evde değildim dediki bunda birşey yokki biz neler görüyoruz 😀