Merhaba Arkadaşlar 13 gün önce bende normal doğum yaptım 38+0 da 🙏🏻😊 Allah’ım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻 diyeceğim o ki benim iç ve dış dikişlerim var . İç dikişim 5 tane . Dış dikişim 7 tane toplamda 12 dikişim var. İlk bir hafta çok ağrılı geçti hep yamuk oturdum ayaklarimi uzatarak ayağa falan kalkmada yürümede sıkıntı yaşamadım hiç. Lavaboda falan da sorun yaşamadım acı hissetmedim hic. En korktuğum şey de lavaboda dikislerimin acilmasiydi. Düşündüğüm olmadı şükür 😂4-5 gündür de ağrım pek olmuyor iyileşiyor galiba arada birde kaşınıyor beni benden alıyor kasiyamiyorum birşey olur diye korkuyorum. Doktor ağrı kesici vitamin hapı ve antibiyotik verdi antibiyotigim bittti cokdan vitamin ve ağrı kesiciyi kullanıyorum bir kaç gündür onlar bitmedi daha. İlk günler kadar olmasa da şuan hiç ağrım yok diyebilirim. Ama arada bir bir ağrıyor anlatamam sizin dikisleriniz nasıl iyileşti ve tamamen ne zaman iyileşiyor bu dikişler . Tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı daha hızlı iyileşmesi için.