KuzeyinAnnesi10 _brcu88_ senin az kalmış ben daha yarı yoldayım çok seviyorum sakatat ciğer falan içim gidiyor
_brcu88_ KuzeyinAnnesi10 bende çok severim de leke yapar falan dediler o yüzden yemedim …aslında bu tarz şeylere çok inanmam ama aynı mahallede oturduğumuz kadının çocuğunda bizzat gördüm o yüzden riske atmak istemedim 🤭
KuzeyinAnnesi10 _brcu88_ aklım ınstagaram da gördüğüm bi video geldi kadın rüyasında bisey görüyor o sırada eli anlında uyanıyor annesini arayıp çocuğumda da çıkacak mı diye soruyor 😂😂😂 bende inanmıyorum ne alaka yediğimize çocuğun vücudu o bence tesadüf annem o zaman bana hamileyken hiç Bisey yememiş 😂😂 bana hamileyken annem paso balık yiyormuş hiç bi yerimde hamsi yok benim 😂😂😂
_brcu88_ KuzeyinAnnesi10 aay balık diyince ben balık yerken bikere kaynanam denk geldi🤣bana dediği cümle balık yeme çocuk balık ağızlı olur 🤣🤣🤣tövbe estağfurullah yuh dedim …doktor bana ye dedi yerim dedim onu yeme bunu yeme ne yiycez ozaman saçma hurafe hepsi
Damlacaa KuzeyinAnnesi10 valla ben yemegi yaptim mezesiyle tatlisi eksik kalsin 🤣 bulantidan zaten aksam 4 kadar mutfagin onunden gecemiyorjm aksam olunacada ac karnimiz doysa yeter şova gerek yok 🤣
KuzeyinAnnesi10 Damlacaa aynen canı tatlı isteyen alsın gelsin 😂😂😂 kafamı kaldıramıyorum ben mide bulantısını geçtim
Damlacaa Selnsn ah sorma bacm ya hamileler var buraya yazmak istemiyorum ama canimin cektigini yemem icin 1000 tl hesap gozden cikmasi gerek 🥲 evde ne varsa cok sukur diyoruz bu sartlarda 🫡
Yazmelegi_ KuzeyinAnnesi10 ben hamileyken 2 3 kere yedim şimdi bebeğim oldu yine yiyorum bir sıkıntı olmadı iyi pişirin çiğ kalmasn
Damlacaa _brcu88_ benim oglumda dis cikardigi donem salyasi hep akiyodu dili disardaydi babasi goruntulu konusturuyodu ‘ Damlaya sor bakayim hamileyken yilan mi gormus bu cocuk yilan gibi dili disarda hep ’ demisti. Sadece olayi anlatiyorum yorumumu katmadan 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Aasli-342874 Damlacaa mercimek çorbası dolma biber kabak kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm yeter daha ne yapayım hamile halimle😂😂
Damlacaa Aasli-342874 bacim sen dokturmussun hamileyken ben bunlari tek tek gunlere yayarak yapiyorum 🤣 Bulantidqn mumkun degil hepsini bir anda yapmammm