Busra_zeynepela Bende Sincan’da oturuyorum ikinci gebeliğim Etlik şehir hastanesine gidiyorum ama koru hastanesine devam edicem Galiba çünkü hep asistanlara denk geldim pek memnun değilim
Gozdeince Busra_zeynepela bende doğumumu Sincan koruda yapacağım ama doktorun özel muamelesi hanesine gidiyorum doktorum çok iyi
Busra_zeynepela Aleeynna hangi doktora gidiyorsunuz levent hoca iyi diyorlar bı de paket yaptırmayı düşünüyorum
Aleeynna Busra_zeynepela dogukan hocaya gidiyorum paket yaptırmıştım bende çok iyi asistaniyla çok ilgililer☺️
Minicikkk Aysegulce1 tamam hadi şimdi iyikili falan cümleler kur geçti gitti yine olsa yine yaparım de bari de azıcık cesaret olsun 😄
Minicikkk Aysegulce1 tamam aldım ben inceyi tişikkirlirrr 😅😅 Sağlıkla büyüsün inşallah benim oğluşum da doğunca kaffenizi içeriz senin kızı da benim oğlana beşik kerteriz 😄 oldu da bitti maşallah 😄
Aysegulce1 Minicikkk hahhahaha seve seve bekleriz efendim ne demek Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️
Aysegulce1 Minicikkk sosyal medya hesabım aysegul._.a eklemek istersen eklerim ☺️ burda pek aktif olamam artık malum bebis doğdu butonu başka yere yönlendiriyor