tugcesakzci Symm ben çok memnunum aynı hastanede doktor olarak melike hoca da var ondan memnuniyette çok yüksek ona da bakabilirsiniz
rumeysa6161 Ays_avc Kamil Ocak Mahallesindeyim Kızlar Pınarı Caddesine yakınım sizin dediğiniz yeri bilmiyorum yeni sayılırım burada:)
Rumii96 sevgiserkan Merhabalar 🙃 26 yaşındayım ve ilk gebeliğim. 22+1 deyiz ortadoğu hastanesine gidiyorum
Minicikkk Aysegulce1 Yani 3 gün sancımı yedin etkisi mi kaldı beynimi yakma benim 🥲😂 zorla doğurtuyolar insanı yaa 😁
Aysegulce1 Minicikkk 1 gün suni sancı 2. Gün etkisini yaşamaya devam 3. Fitil sancısı 3 gün yeterli açılmaya gelince doğum 😅
Umaybuke Cren_0604 Kaç haftalıksınız 😍 bir de hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Ben şehir hastanesi takipliyim ama pek memnun değilim 😔
Minicikkk Aysegulce1 Sana madalya takacam nasip olurda tanışırsak 😁 kendimde bu gidişle sezeryan gazisi olcam korkudan 🫣🤭
Yagizmom06 -Annem benim de kız ikinci hamileliğim bir oğlum vardı şimdi nasip olursa kızım olacak 💜 sağlıkla gelsin inşallah bebiişlerimiz
Cren_0604 Umaybuke bugun tam 40 hafta doldu ama gelen yok belirti yok 😁 etlik sehir hastanesine gidiyorum bende yakin diye yarin kontrolüm var. Neyden memnun degilsin