Aysegulce1 Minicikkk Bilmiyorum ki 40 . Haftaya girdik doktor bugün olmazsa yarın yatış verilmesi lazım dendi verdiler bi anda bende tahmin etmiştim verecejlerini
Minicikkk Aysegulce1 suni sancı mi verecekler acaba şuan sadece kontrol amaçlı yatıyorsun o zaman Allah yardımcın olsun haberdar et gelişmelerden duam seninle
Aysegulce1 Minicikkk sağol Allah razı olsun büyük ihtimalle hiçbir belirti yok çünkü ya suni sancı ya sezeryan
ysmntcm Bay00 8 haftalık bebeğim Genel olarak üç defa gittim ucundede karsilastigim doktorlar çok tatlıydı Randevu aldığınızda çok beklemiyorsunuz Temiz bir ortam görünüyor ama ilerleyen süreçlerde ne olur bilmiyorum Şu an için begendim
Bay00 ysmntcm çok teşekkür ederim bende 7+1 im doktor ve hastane arayışındayım o yüzden görünce sormak istedim sağolun 🌸
Minicikkk Melissaa06 Merhaba bende etimesgut istasyondayım 😊 Ayşegülden ses çıkmadı merak ettim acaba doğurdu mu ya inşallah kolay olmuştur süreci 🙏
Aysegulce1 Minicikkk Anlatmak isterdim ama süreç çok korkunç ama sonuç çok mükemmel ☺️ Ben artık doğurdum artık en kolay şekilde sizlere de nasip olur😌
Minicikkk Aysegulce1 Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah❤️ normal mi oldu çok detay vermeden üstün körü anlat 🥲🫣😁
Mustafaalpereninannesi sevgiserkan 24 yaşındayım ikinciye hamileyim 3′5 yaşında bir oğlum var 4 aylık hamileyim tekrar oğlum olacak Allah nasip ederse elmadagda oturuyorum
Aysegulce1 Minicikkk normal oldu sancim acilmam yoktu suni sancı verdiler olsun diye 3 gündür açılma olsun diye sancı yedim 3cm oldu sonra fitil verdiler açılma arttiriciymis anamı bellediler 3 gündür bugün 3 de bebeğime kavuştum sonunda
Minicikkk Aysegulce1 3 gün veriliyormu sancı 24 saat degilmi en fazla yaa helal olsun valla canım refakatçi varmıydı 3 gün boyunca tekmiydin memnun kaldın mı hastaneden
Filizsz sevgiserkan ben kazanda oturuyorm ikinci gebeligim bir kızım var gonlumden ikincisi erkek geçiyor ama hayırlısı 🌸🥰 10. Haftadaym
Aysegulce1 Minicikkk annem vardı yanımda tabi 24 saat serum vardı sancısını 3 gün çektim çok şükür bitti ama😅