MehmedinZeynebi İlk cocugumu sezeryan ile doğurdum ikinciye hamileyim doğum sonrası gaz çıkarma mevzusu vardı ilk gebeligimde böyle bı sorun yaşadım lavman yapıldı doğum sonrası gaz dedikleri büyük abdest mi bildigimiz gaz mi idrar mi nedir bu gaz 😂😂
zeynozey MehmedinZeynebi bildiğimiz gaz pırt yani, gazdan sonra tuvalete çıkıp çıkmamayıda soruyor doktorlar:) 10 gün önce 2. Sezeryanımı oldum bende 🥲
Yazmelegi_ MehmedinZeynebi kayısı hoşafı iç veya kayisi meyve suyu iç sonra bolca yürü git lavaboya otur o zaman çıkıyor
Bebebebem MehmedinZeynebi ayaklarını sıcak tut sırtını belini sıcak tut kayısı hoşafı iç ve bol bol yürü hemen pırtlarsın 😂 çok utanç verici ama yapacak birşey yok herkes gazının çıkmasını bekliyor 😂😂😂
MehmedinZeynebi zeynozey 😀 benim ilkinde olmadı ya olması şart mı doğumdan ve yuryuslerden sonra lavman yaptılar ondan da yapmadım yani şart mı pırt 😂
zeynozey MehmedinZeynebi şart caniko, bağırsakların düzene girmesi gerekiyor ameliyat sonrası, gene olmazsa lagma yaparlar
zeynozey MehmedinZeynebi akışına bırak olur inşallah:) iki sezeryan arası ne kadar oluyor sizin? Ben 13 ay arayla oldum 2. Sezeryanı hızlı toparlandım ilk sezeryanıma göre çok şükür. Sizinde su gibi aksın kolay olsun inşallah
MehmedinZeynebi Yazmelegi_ ilk doğumda çok denedim bunları bunda nasıl olur bilmiyorum hayırlısı bakalım
MehmedinZeynebi zeynozey iki sezeryan arası yaklaşık 3 yıl olacak doğumdan iki ay sonra oğulum 3 yaşını dolduracak 2. Sezeryan daha zor diyorlar öyle mi
zeynozey MehmedinZeynebi çok şükür benim iyi geçti, ayağa daha kolay kalktım, bugün 10. Gün ağrım sancım sızım hiç bişey kalmadı çok şükür 🤲🏻🤲🏻
MehmedinZeynebi zeynozey insan çocuğu için bile olsa toparlanip hemen ayaklanmak zorunda kalıyor benim oğlum ben olmadan kimsenin elinden yemek yemez sanırım bende hızla toparlanmak durumunda kalacağım
MehmedinZeynebi zeynozey çok isterim ama devlet konturolluyum özele de gücüm yetmez devlet doktorlarının da yanasacagini pek düşünmüyorum ama teklif edeceğim
Aybarssmom_ Gebe okulundaki ebe bize doğumdan 2 saat sonra tuvaletiniz gelmese bile gidin tuvalete oturun demişti, bir de yürümek lazım kendini ne kadar hareket ettirebilirsen o kadar kolay geçer bu gaz tuvalet olayı