smnbr Yıldım valla Ankara nın sıcağından. Asla soğumuyor. Güya ikinci trimestere girdik, yorgunluk gider dedik ama sıcaklardan daha beter oldum. Çamaşırlıkta duran çamaşırları dolaba yerine koyamadım, bayılacaktım nerdeyse. Sizde de durum aynı mı?
PervinY smnbr geçen vantilatör alalım diye gittik bir tane kalmamış hepsini bitirmişler 🤣🤣🤣 ilk defa ihtiyaç duyduk yani kaç senedir Ankara’da yaşayıp 😁🥵
cokkasmabeabi smnbr aynii aynı. Şimdi mutfaktayım ama nasıl ter akıyor her yanımdan. Akşam olmadan dışarı çıkamıyorum geçen öğlen markete gitme hatasında bulundum çıkarken tansiyonum düştü. Sıcaklar bitsin diye dua ediyorum yoksa güneşe ateş açacağım😂😂
adatuna smnbr 33.haftadayım ve duramıyorum resmen. Hiçbir iş yapamıyorum sıcaktan. Geceleri balkonda uyuyyorum artık
Nurrdmr15 smnbr böyle bi sıcak ilk defa görüyorum Ankara da okadr alışmışız ki serin havaya bu sene duramıyoruz 🥺 34+5 im doğuma son 16 gün sayıyorum temizlik yemek yapmak bile işkence bu sıcakta 🥺 günde 2 kere duşa alıyorum kesmiyor
Carteryasemin Ankara ve sıcak mı 😁 adanın yanından geçme bacım sen sakın sıcak nedir adana da yaşayan bilir 🤣 yanıyoruz klimalı odadan çıkarsan buharlaşıyorsun
smnbr Carteryasemin İşte biz yıllardır Ankara da serin bi havaya alıştık, o yüzden sıcak bizi daha çok etkiliyor :) o yüzden evlerin neredeyse hiçbirinde klima yok Ankara da. Kapı pencere hep açık, onda da ateş esiyor sanki :(
Pnrpnr_ Carteryasemin Ayvalık’ta yaşıyorum Ankara’ya geldim ailemin yanına doğum için. Sıcaktan nefes alamıyorum. Şıpır şıpır ter atıyoruz oturduğumuz yerden. Gecesi ayrı gündüzü ayrı bunalttı.Kesinlikle azımsanacak bir sıcaklık değil. Ayvalıkla yarışıyor 🤷
Blossom Carteryasemin Urfa’da görev yapıyorum. Oranın sıcağını bilen bilir. Memleketim Ankara. Okul tatil olunca Ankara’ya geldim. İnan Urfa’dan farklı değil şu an. Bu sene her yer sıcak. 33 yaşındayım hayatımda ilk kez Ankara’da klima kullanmak zorunda kaldık.
asyasemin smnbr ankara bu sene heryeri ezdi geçti. 41 derece oldu. Ankara sen ankarasın kendine gel diyorum sabaha kadar vantilatör karşısında uyuyorum
smnbr cokkasmabeabi Aman çıkmayın öğlen dışarı falan. Halsizlik son seviyesinde. Güya akşamları çıkar yürüyüş yaparım diyodum ama kendime hiç güvenmiyorum. Bayılırım düşerim bi yerlerde diyorum :)
smnbr adatuna Allah yardımcınız olsun. Ben neyse de son haftalara giren hamişler nasıl duruyor bu havada diye aklımdan geçirdim zaten
adatuna smnbr sürekli terleme karın büyümesi felaket gerçekten 😂 Günüm 15 günlük hava durumuna bakıp sövmekle geçiyor
cokkasmabeabi smnbr 300 mt var yok marketle mesafem hallederim dedim ama edemedim. Çocuklar da yanımdaydı valla o da ayrı bir rezillik korktular onlar da tepemde 😬 kendimi emekliye ayırıcam sıcaklar bitene kadar
cokkasmabeabi Asel-2023 sıcaktan insanın eli kolu kalkmıyor ki bişey yesin kahvaltıda çay içerken ter akitiyorum kaldı yemek yapayım yiyeyim