Kskn5634 Merak ettiğim hastanelerden biri doğum yapan var mı aranızda memnun kalan veya kalmayan tecrübelerini paylaşabilir mi? Gittiğiniz doktor adıyla beraber ve doğum yaptıysanız devlet hastanesinin olumlu ve olumsuz yönlerini anlatırsa sevinirim
Elfakca Kskn5634 sürekli sorulan soru üste kalsın bende sezeryanla doğum yapan var mı memnun mu diye merak ediyorum
KuzeyinAnnesi10 Kskn5634 çoğu doktoruna gittim şuan Selçuk beye randevum var çarşamba günü başından beri oraya gidiyorum canım makineleri çok kaliteli çok ilgililer bazıları hiç memnun değil ama ben kendi gördüğüme bakarım hastanemi değiştirmeyi düşünmüyorum orda doğum yapicam 19 dayım 20 olucam randevu da buluyorum ben sürekli mhrs den takip ederseniz bulunuyor. Odaları tek ve 2 kişilik ama 2 kişilik odaları da baya büyükmüş güzelmiş. Sancı çektiğiniz oda tek kişilik ve orda doğum yapıyorsunuz sizi ayrı Bi yere almıyorlar doğum için bu çok güzel sancı çekerken yanınızda 1 kadın refakatçi gelebiliyor doğum bitince eşinizi içeri alıyorlar siiz ve bebeği görmesi için sonra refakatçi saati içerisinde odanıza gelebiliyor sadece tek kişilik oda olursa kalabiliyor gelebiliyor diye duydum ama eşim yanımda kalsın yada sürekli gelsin gitsin derdinde değilim alt tarafı 1 gece kalınıyor zaten normal doğumda sezeryan da 2 gece.
KuzeyinAnnesi10 Elfakca gidip gelirken Bi kaç defa denk geldim konuştuğum olmuştu sezeryan olan kesinlikle tavsiye ettiler çok memnun kalmışlar hatta biri gebelik zehirlenmesiyle apar topar gelmiş normalde özel takipliyim dedi özelden daha çok memnun kalmıştı çam sakura dan hala oraya geliyormuş kotnrolere
ayseeeeeeee KuzeyinAnnesi10 refakatçi iki kişilik oda olunca kalamiyor mu yoksa eşinizden mi bahsettiniz kafam karıştı 🙈
ayseeeeeeee KuzeyinAnnesi10 ebe stajyer arkadaşım vardı erkek kesinlikle alınmıyor demişti doğum yapınca gelip görebiliyor ziyaret saatleri arasında gelebiliyor ama onun dışında bildiğim kadarıyla alinmiyor
KuzeyinAnnesi10 ayseeeeeeee kadın refakatçi her türlü kalıyor ama eşiniz sadece tek kişilik oda olursa kalabiliyor diye duydum bende
Yigit_Yagiz_Moms Ben de orada takipliyim. Evet makinaları yeni ve tam teşekküllü bir hastane. Olumsuz gördüğüm yanı siz uzman doktora randevu alıyorsunuz ama 1-2 yıllık tecrübesi az olan asistan doktorlar muayene ediyor
Eyaa ayseeeeeeee ablam doğum yaptığında son gün yanında kalacak kimse yoktu eşi gelemez mi diye sormuştuk tek kişilik odada kalsaydı belki insiyatif gösterebilirdik ama çift kişilik odada kesinlikle erkek refakatçi kalamaz demişlerdi bize
Tugbamf Aaa bu eş kalamama durumu çok saçma olmuş gerçi oda iki kişilikse normal . Ya çok canim sıkıldı şimdi ,oğlumda esim hep yanımdaydı iki gün boyunca birde annem kalmışlardı hiç başka bir seçenek gelmemişti aklıma . 🥴