Kedisevercan Erkek isimleri neden hep aynı sanki. Hiç biri kafamıza yatmıyor. Burda bir sürü paylaşanlar olmuş ama bulamadık bir türlü
e_dmr Kedisevercan oglumun adı Eymen Bir oğlum daha olsaydi Aziz olucaktı Ama kız olucağı icin nasip olmadi erkek ismi 🧚🏼♀️
Mucizem24 Kedisevercan bence en güzeli sade kulağa hoş gelen isimler dümdüz olan eski isimler anneler beni yanlış anlamasın ama okula gittiklerinde bi sınıfta 10 Eymen,Atlas 10 tane Defne, Asel, Eliz,Lina gibi isimler olacak maalesef
LamiyaCetinkaya Kedisevercan nasıl bir isim aradığınızı bilmiyorum ama aklıma gelenler şunlar Kıvanç Atakan Kerem Serkan Emin
Sumeyye-88 Emir alp koymaya karar verdik bizde ama şu isimleri de düşünmüştük Emir Kaan Deniz aras Göktuğ,Gökalp Yekta
e_dmr Nur_50 biz memnunuz 10 yıldır 🫠 ınşallah bahtıda ömrüde kendi gibi guzel olur. Hayırlı evlat olsunlar,hakkınızda hayirlisi olsun 🌸
Sukran2022 Kedisevercan benim de oğlum olacak az kaldı doğmasına bizim oğlumuzun adı Mehmet Asaf bi daha olursa Ahmet Agah olmasını istiyorum
babymomy_ Kedisevercan bizde çok uzun süre kararsız kaldık. En sonunda karar verdik. Oğlumuzun adı Kuzey olacak 😇
Selnsn Kedisevercan valla ben Deniz Aras koycam en içime sinen bu oldu kız ismi gibi değil maalesef erkek isimleri 🤷🏻♀️