Guler9 Kızlar selam 39+3 deyim otururken bi anda kasıklarıma ve rahmime baskı ve kasılma geliyo uzanirkende bi anda kasılıyor kasiklarim 20 sn sonra geçiyor bunlar 15-20-30 dk da bi oluyor daha önceden yaşayan var mı doğum belirtisi mi?
Pnrpnr_ Guler9 mutlaka doktora görünün belki açılmanız vardır doğum zamanınız gelmiş zaten, ihmale gelmez 🙏
Guler9 tazeanne123_ daha önce çok gittim canim düzensiz duzenlenince gel degip gonderdiler aşırı ağrım da yok o yüzden gitmek istemiyorum ama kasılma gelince sanki bebek çıkacak gibi
Guler9 tazeanne123_ daha önce çok gittim canim düzensiz duzenlenince gel degip gonderdiler aşırı ağrım da yok o yüzden gitmek istemiyorum ama kasılma gelince sanki bebek çıkacak gibi
Guler9 tazeanne123_ kasılmalarım başladı canim 10 dakikaya bir geliyor biraz evde ağrı cekip gidicem hastaneye
Guler9 Pnrpnr_ gidicem canım çok teşekkür ederim sanırım doguruyorum ağrılarım başladı düzenli 4 saatti falan 10 dakikaya bir geliyor gidiyor
Pnrpnr_ Guler9 10 dk ya düştüyse açılmanız çok olabilir hiç beklemeyinn 🥺🙏 Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💖
BurcuSTopsakal Guler9 ay hayırlı olsunnnn, kaç dakikaya bir sancınız varken hastaneye gittiniz? Siz ve bebiş iyi misiniz 🙏🏻
Pnrpnr_ Guler9 ayyy ne güzel bir haber yüzüm güldü sayenizde 😍😍🙏 sağlıkla büyüsün bal kuzu çok sevindim adınıza 🤗
Sukran2022 Guler9 hayırlı olsun bugün mü yaptınız doğumunuzu yoksa sancıyla gittiğinizde ki gün mü 🙏💙
Guler9 BurcuSTopsakal çok teşekkür ederim 7 ila 10 dakika arası vardı sancılarım o şekilde gittim şükür iyiyiz sezeryan oldum ama şükür ikimizde saglikliyiz