Zelihaa23 Korku olmasin aksiyon heyecan olsun en son la casade papel izledim varmi onerdiginiz bi dizi
Daisy0000 Zelihaa23 Neftliks ne kızzz ,doğrusunu unutturdun 😂 Breaking Bad,The Walking Dead izleyebilirsiniz
gamzecgr Zelihaa23 How to get away with murder efsane iyi dizi aksiyon heyecan gizem hepsi bi arada fav dizim🌸
Hnd3535 Zelihaa23 manifest diye yeni bir diziye başladık bayıldık soluksuz izliyoruz. Bide zombi evrenini izledik komikti 8bölüm bir diziydi😂
Zelihaa23 Daisy0000 bacim anlamam bunlardan iste ben geleneksel tvciyim de can sıkıntisindan bi bacilamarima soram dedim o derec3 dizilerid3 kacak sitelerden izleyecem😅
Esra_Omer_21 Hnd3535 manifestti bende sevdim ama tek izleyemiyorum korku giriyo birden içime eşimde sevmedj izlemiyo benimle yarim kaldi😊
Nefised Lucifer , anne with an E , the 100 , the witcher , strangher things , wednesday , squit game , you , vis a vis var bunlar izlediklerimden bazıları
Hnd3535 Esra_Omer_21 ay neden korkuyorsunuz ☺️ arada çıkışlar oluyor ama korkulcak kadar degil sanki ya en azından ben ürkmüyorum alıştım daha 1.sezonun son bölümlerindeyiz soluksuz izliyorum valla
Umut_aras The rain güzeldi aksiyon izlenir yani the 100 de var ama o alt yazılı ben alt yazılı sevmiyorum iş yaparken alt yazılı izlenmiyor