Deletedmom_78 Arkadaşlar cinsiyet en erken kaçıncı haftada öğrenilebilir sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Erken tahminde bulunduğu zman sonradan değişenler oldu mu
dodu0207 Deletedmom_78 12 de tahmin etti doktorum 13de netleşti. Tahmini de doğru cıktı kız olabilir dedi sonra ki hafta %99 kız dedi. 16. Haftada tekrar bakıcak o zaman %1 ihtimal de ortadan kalkarak net bişey diyecek doktorum
Livanur22 Deletedmom_78 ilk hamileliğimde 12. Haftada öğrendim kesin kız dendi şuan 10+5im tam 11 hafta olunca randevum var gidicem inşallah öğrenirim tahminde olsa ;)
Deletedmom_78 Livanur22 ayy ben sizden bir gün öndeyimm 😌😌 öğrenirseniz haber verin bende koia koşa gideyim beşki bende öğrenirim
Deletedmom_053 Deletedmom_78 hayır ikili testte down sendromu varmı yokmu ense kalınlğı ve burun kemiğine bakılır🙂
Damladll Deletedmom_78 iki testin amacı farklı tabi ultrasonda burun kemiği vs bakılıyor bizim doktor cinsiyeti de görüp söylemişti 😊
Damladll Deletedmom_78 iki testin amacı farklı tabi ultrasonda burun kemiği vs bakılıyor bizim doktor cinsiyeti de görüp söylemişti 😊
Melikeomr Büyük oğlumu özelde 12.haftada küçük oğlumu devlette 13.haftada öğrendim.şuan 11.haftamdayım inşallah bi tahminde bulunur diye bekliyorum bu hafta gidecegim
BegumGunduz 12.haftada fetal dna sonucundan cinsiyeti öğrendik. 13.haftada bizzat gördük sağolsın oğlumuz hemen gösterdi 😅🩵
Drnrabn Erkek anneleri ne gibi belirtileriniz vardı birde kese şekli fasülye gibi olunca erkek l diyolar doğruluk payı varmı sizce