Egeminannesi KuzeyinAnnesi10 ben hep Molfix kullanmistim uyguna geliyodu smdi pahalı geliyor 6 numarası bebem natural denedim gayet memnun kaldim
KuzeyinAnnesi10 Egeminannesi çocuktan çocuğa değişiyor malesef görmeden bisey diyemeyeceğim deneyelim bakalım 😂🥰
ug_fa-3diplomalianne Nilayssss ben kızımda hep baby turco ve sleepy kullandım çok memnundum umarım kalitesi falan değişmemiştir çünkü yine baby turco aldım 🤭
KuzeyinAnnesi10 ug_fa-3diplomalianne kafam allak bullak oldu benim çevrem de hep baby tuco dedi aldım 1 numara ve 3 numara kalitesi falan da güzel duruyor inşallah bende memnun kalırım çok fazla beğenen var tanıdığım
ug_fa-3diplomalianne KuzeyinAnnesi10 ya tabi bebekten bebeğe değişiyo ama ben baby turco yu içeriği temiz olduğu için almıştım gerçekten öyle yani naylon gibi kokmuyor en basitinden ordan bile anlaşılıyor kalitesi
KuzeyinAnnesi10 ug_fa-3diplomalianne evet kesinlikle sleppy elime alınca dokusu çok tuhaf geliyor baby tuco çok güzel rahat geldi görumcem kızına kullandı hiç sorun yaşamadı erkek çocuklarına göre kızlarda daha çok sıkıntı oluyormuş bezler de oğluma da inşallah dokunmaz
Gozde_52 Merhabalar 🌸 ilk oğlumda sleepy kullandık çok memnun kalmıştım hiç bir sorun yaşamadım , tabi bebeğin teninden tenine farkeder illaki bu bebeğimde de yine sleppy tercih edeceğim.😍