Merve800 Kızlarr ya sezeryan sonrası ağrınız kaç günde geçtiii ? Ben şuan 2. Gündeyim çook zorlanıyorum ayağa kalkmakta yürümekte 🤦🏻♀️ Yatamıyorum bile düz yatınca ceya ayaklarımı kendime çekince dikiş yeri çok kötü ağrıyor siz nasıl yattınız ?
ikiprensannesi__ Merve800 bünye meselesi canım ya 3 günde hafifledi bütün ağrım 4. Gün çok azalmıştı 7. Gün hiç doğum yapmamış gibiydim bir kaç güne geçer merak etme
Cancan2 Merve800 benim genel pek ağrım olmadı ama 1 hafta korkudan sırt üstü yatmadım hiç kontrole gidince sedyeye yattım mecburen baktım yatabiliyorum ondan sonra yattım 😂 arkama yastık koyup oturur pozisyonda uyuyordum yan da yatmıyordum acır diye 😂 ne kadar yürürsen o kadar çok toparlıyorsun 1 haftanın sonunda zaten hiçbir şeyim kalmamıştı
Mhtpflz Merve800 1 haftaya ağrın azalır ama tabikide eğilirken ani hareket yaparsan ağrır benim 4 ayıma gircem bi temizlik yapım diğer gün ağrım olur
BuseVeMinikleri Merve800 yani evet ağrısı oluyor ben onu kabul ettim bir kere. Çok çok çok yürümüştüm hastanede kaldığım 2 gün içinde. Eve geldiğimde de hareket halindeydim sürekli. Bunun bana yardımcı olduğunu düşünüyorum.
Nhlhmz11 Merve800 benimde aynıydı benim kalkmam 10 günü buldu, 7 gün sonra korse takmaya başladım , ağrıyı inanılmaz hafifletti , birde canın acisada yürümeye çalış, yurukce acı azaliyor
Yazmelegi_ Merve800 bol bol yürümeye çalış birde bol su iç ben 6.gunde tamamen kendime gelmiştim ilk zamanlar sırt üstü yatıp kanepeden felan destek alarak kalkiyordum sonra yan yatmaya başladım
Egeminannesi Merve800 daha çok yeni canım elbet ağrı olcak ama on güne kdr bsyin kalmaz ben hep kendim kalkmıştır her şeyi kendim yapmıştım yatıp kendimi çok kötüyüm şeyine sokmadim ama yavaş yavaş geçer her şey
Nhlhmz11 Elfakca kısa tayt şeklinde olandan aldım e bebekten, ama tavsiyem bacakları olan değilde külot şeklinde olandan al bacakları çok acıtıyor
Nurr_22_22 Merve800 1 hafta 10 güne toplamistim kendimi illaki biraz zorluyor özellikle anı egilmeler kalkmalar ama zaman lazım 7 ay olacak doğum yapalı hala iç dikişlerim acıyor kızım ayağıyla filan bastırdığı zaman
angel4545 Merve800 hiç yatma cnm gez ben hiç oturmadim oğlumda kuvezde kaldı ilk gün sadece gece uyudum sabah hastaneye bebek almaya gittik yine sürekli gezdim iş yaptım bile diyebilirim getir götür sonra oğlumu almıştık gece agliyo bebiş eşime seslendim seslendim uyanmadı kendi kendime zorla kalktım yataktan almıştım oğlumu sonrası zaten geçti bitti , oturunca kalkarken falan çok aciyo cunkuo yüzden yatarsaniz az kalkmaya oturursaniz da a kalkmaya çalışın
Minis122 Merve800 4 . Gunden sonra agrilariniz azalir benim 3 . Gun hic hagiflemisti hastanedne ciktik eve gectim hic yapmadim ertrsi gunde oglum sarilik oldu 2 kez hastaneye gittim. Kuveze aldilar sut sagdim hoc yatmadim ama hic ağrı sizi hissetmedims.adece yatip kalkarken tek basima zorlwniyordum
Masalada Merve800 ben hep ayaktaydım ağrı hissetmedim bol bol yürü hiç oturmadım ben iğleşme sürem 1 hafftayı geçmedi ☺️