nurbeyza1 38 haftalık gebeyim. Dün acilde alttan muayene edildim. Eve geldiğimde çok hafif bir kahverengilik vardı peçetede. Sabah da öyleydi çok hafif. Öğlen yoğun bir kahverengi akıntı geldi. Bu nişan mı yoksa alttan muayenenin etkisi mi?
nurbeyza1 G12s_18 yarın randevum var ama yine alttan bakarlar diye korkuyorum. İlk defa alttan bakıldım dün ve çok acıdı afedersiniz sonuna kadar ittirdi elini. Kimisi küçük bir aletle bakıyormuş niye eliyle bakıp insanı geriyorlar anlamadım.
nurbeyza1 Tgcgkhn hem bir an evvel doğsun istiyorum hem de doğum korkusundan az daha dursun istiyorum 🙈😅😅😅
Tgcgkhn nurbeyza1 ya kapı süsü çikolatası hediyeliği sona kaldı perşembeden beri yüreğim ağzımda bekliyorum neyse yarına herşey olabilir no problem hazırım 😂
nurbeyza1 G12s_18 bilmiyorum ben mi çok kastım 3-4 kere bağırdım yani o derece acıdı. Nefes al, kasma diyor ama bir yandan hızlıca ittiriyor sağa sola bastırıyor nasıl kasmayayım neye uğradığımı şaşırdım.
nurbeyza1 Tgcgkhn ben çikolata hediyelik kapı süsü falan yaptırmadım. Çok birileri gelsin istemiyorum. Mevlüt okutacağım zaman hediyelik çikolata kapı süsü yaptıracağım.