Semoski Benimde 5. Hafta görünüyor şuan kasık ağrısı, kasıklara bir şey batıyormuş hissi, gaz ve sık idrara çıkma var. Bulantı falan yok doyumsuzluk var ama sürekli bir şeyler yemek istiyorum belki bu psikolojik olabilir
Sukran2022 Damlagrtn valla canım ben kendi kullandığımı söyledim sana doktor başladı bana ben bir ay sonra hamile kaldım
Dynbfofrt Damlagrtn doktorunuzun yazmasını beklemeyin eczaneden alıp başlayın folik asite zaten yazmıyor eczaneden alıp başla diyor o da ne kadae erken başlarsan o kadar iyi edersin. Beyin ve omurilik gelişimi ilk 3ayda oluyor ve 12.haftaua kadar kullandırıyorlar
Cicekcim Damlagrtn ilk haftalarda olmuyor o kadar ama 8 veya 9 da oluyor. En azından bende şuan dokuzuncu haftamdayım her gün afedersin kusmak yoruyor artık ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Folik asit kullanmaya başlamalısın en kısa zamanda
adatuna Damlagrtn folik asidi gebelikten önce başlayıp 12.haftada bırakmanız gerek. Baya geç kalmışsınız
zumrasmom1 Damlagrtn genelde bulantı olacaksa 6. Haftada başlıyor canım. Hiç bulantı olmadan geçirenler de var tabi. Mutlaka folik asite başla bir an önce bebeğin gelişimi hızlı ilerliyor şuan
seerappp Damlagrtn bende yarın 5 haftalık olacağım doktora yarın gidiyorum kasık ve bel ayrısı oluyor sadece
Damlagrtn seerappp folik asit kullanmaya başladınız mı peki benimde kasık ağrım oluyor onun dışında bişey yok