mcansum İyi geceler anneler bebeğimin suan hıckırıklarına sahit oluyorum ne guzel bişeymiş 😍 pıt pıt ediyor sol tarftan sizler hiiseetiniz mi
Ozlem32 mcansum benimkide şuan hıçkırıyor Hıçkırıyor dedim diye eşim yarim saattir gülüyor suyun içinde hickirirmi diye
Maviyesil121212 mcansum mcansum ben de hissetmiştim doktora sordum pıt pıt bir seyler attı devamlı acaba psikolojik mi dedim. Hıçkırıktır dedi :)
ebru23 mcansum nasil oluyo peki :)benimki minik tekmelere basladi bu hafta 20..haftaya girdik sonunda
mcansum Maviyesil121212 bende ilk korktum bugun biraz fazla yurudum de sonra baktım hep aynı yerde nette bi tur attım öyle oluyormus suan uyuyamıyorum tam tamamıyla ıcımde oldugunu hiseetim 😍
Glstn Ben 33 haftalık hamileyim.Son zamanlarda benim kızım da çok sık hıçkırıyor.Bayağı 10 dk sürüyor 😂Çok tuhaf oluyorum yaaa😍Minik kelebeğim hep benimle olsun inşallah 🤗
Elo123 Denizimizibeklerken Denizimizibeklerken biz 31 haftalığız ama herkeste olmuyor sanırım hiç hissetmeden Doğum yapanlar da var
mcansum ebru23 böle tek bi yerde 10-15 sanıye de bir pıt pıt ediyor hem dısardan hem içerden hissediliyor 😍
Asilinannesi mcansum 35 haftalığız benim oğlumda maşallah hıçkırmayı seviyor sanki😂bazen rahatsız olmuyor değilim😂
Bsrerkk mcansum ayy o hıçkırık mı benimde oldu hatta dans ediyo dedim eşime gülüyodu bana 😁iki kere oldu düzenli mi olması lazım acaba 34 haftalığım Bu arada