e_blue_sky_a imrn_smsk 17de rahat rahat gözükür cinsiyet, benim 13. Cinsiyetletimiz belli olsa da alışverişlerimize başlasak
imrn_smsk ArifeEl googleye mutlu resim yazın happy kids yada happy forum foto yükle diye bir site oluyor ona gir canım fotoğrafı yükle kopyala sonra buraya yapıştırılıyor😊
Elfsenack imrn_smsk iki erkekten sonra inşAllah sağlıklı bir kız olur 🥰 benim ilk olduğu için kız erkek farketmez ama rüyamda hep erkek gördüm belirtilerim de erkek bana kız diyince doktor şaşırmıştım anneler hisseder sanıyordum 😁
Elfsenack tazeanne123_ benim profilimde de ultrason fotoğrafı var tahminde bulunurmusun bende bir dahaki haftalar tekrar gideceğim çünkü 😂☺️
imrn_smsk Elfsenack vayy😂😂sağlıkla gelsin minik kız Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah🤲🏻🤲🏻❤️
Bsrblr imrn_smsk garantı erkek bas yapısı erkek ben basa bakıyorum genelde çıkıyor Benım paşayla aynı
Elfsenack Bsrblr benim bebeğimin başı erkek bebek gibi büyüktü babasının kafa yapısıyla aynıydı gördüğüm gibi hatta bu erkek dedim ama doktor kız dedi nedense emin olamıyorum doktora 😁
imrn_smsk e_blue_sky_a 12 haftalıkken gittim göstermedi ikizlerimde 15. Haftada göstermişti bakalım doktorum ne diyecek🥰