Annebebis Selamm kizlarr.. ben şu an 30. Haftamdayim 24. Haftamda özel hastaneye geçtim devlette doktoruma ayda bir gidiyordum ve her gidişimde kan ve idrar bakiyordu. Bu doktoruma gectigimden beri ne kan ne de idrar baktı. Şeker yüklemesi de istemedi sadece açlık tokluk olctur dedi. Ben de sürekli kansızlık çıktı o yüzden kan ilacı ve omega3 içerikli vitamin kullanıyorum o ilaçlara da devam ettiriyor. En son geçen hafta gittim bu hafta tekrar kontrole çağırdı. Sizin bu haftalarda ki rutin kontrolleriniz ne durumda her seferinde kan idrar bakılıyor mu 2.5 aydır bana bakılmıyor beni bı aydinlatirsaniz sevinirim 🌻
1Sultanaktas Annebebis hayır bende başından beri özel takipliyim :) her ay tahlil istemiyor. Bir defa istedi şimdiye kadar bir kere de kendi isteğimle yaptırdım 😊 bende 30ncu haftadayım
symag Annebebis her kontrolde neden kan idrar yapıyor ki gerek yok ona. Ben tiroid için dahiliyeye gidiyorum ama kadın doğum da ilk başta istiyor sonrasında istemiyor .
seizetheday Annebebis 4 aylık gebeyim daha 2 kez kan tahlili yapıldı bana her ay olmuyor bence de özele de gittim devlete de böyle bir şey olmadı
Annebebis 1Sultanaktas diğeri her ay istediği için acaba dedim bunda mi gariplik var 😀 neyse demek ki normalmiş ne kadar süreçte bir gidiyorsunuz kontrole?
Annebebis symag acaba ben de kansızlık olduğu için mi yaptı bı arkadsiminda her gittiğinde kan idrar bakılıyor o yüzden garipsedim demek ki normal ✌️
1Sultanaktas Annebebis bende de kansızlık var demir ilacı kullanıyorum sabah akşam 🙄 her ay gidiyorum 😬
Annebebis Evet benim de kullanmadığım vitamin kalmadi. D vitamini damlasi, omega3, kan yapici ampül, demir ilaci, magnezyum 😀