Hshfhfnn Biz bebişimle 14+0 🍏 elma olduk cinsiyeti için salı günü gitmeyei düşünüyorum eşimin işinden dolayı sizce beli olurmu güzel anneler
Hshfhfnn kahvesever__ inşallah dogurursunuz sağlıkla bende ikici gebeligimde 39+0 dogurmuştum hurma yiyin hemen dogurursunuz
Cren_0604 kahvesever__ benim ikinci gebeliğim ama ilkinde hic bisey yaşamadım suyum geldi yatış yapıldı snra süreç normal ilerledi.. şimdi sancılar var ama yalancı sancı sanırım gercekte olabilir hic bilmiyorum kestiremiyorum 😁 yarin kontrol var bakalim
kahvesever__ Cren_0604 benim de ikinci bebeğim benim de suyum gelmişti ilk bebeğim de öyle gitmiştim sancı fallan hiç çekmedi ama bu inat ediyor hem gelmiyor hemde sancı çekiyorum 😎
Cren_0604 kahvesever__ aynen aynen 😊 bizde öyleyiz Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻
kahvesever__ Hshfhfnn teşekkür ederim inşallah 🙏 çok sancılarım var oğlumda 37+2 de doğum yapmıştım bu inat çıktı hem gelmiyor hemde sancılarım var baya
Yebiii Hshfhfnn hayır değil şimdiye kadar hiç tahminde bulunmadılar Salı günü 3lü tarama testi yapılacak belki o gün belli olur tabi gösterirse kendini 🥰