Ucankus Kızlar günaydın dün biraz taze naneyi fazla yedim. Salataya yemeğe falan ekledim. Bugün de baya akıntım var internette rahim kasılır falan yazıyor ondan olabilir mi su gibi akıntım var endişelendim
yeninesilanne-99 Ucankus hiç alakası yok benim yediğim naneyi bi görsen günlük bi demet yiyorum hatta günde 1 defa de limonlu nane çayı içiyorum, doktorum hiç bi sıkıntı olmaz dedi. Çok şükür de bişe olmadı 37 haftalık hamileyim
yeninesilanne-99 Ucankus o akıntın iltihaptan kaynaklı olabilir, internette çok güvenmeyin sürekli doktorunla iletişim halinde olursan daha iyi olur, herşeyini ona danışarak ye iç
Ucankus yeninesilanne-99 ben hamile değilim canım baya su gibi akan akıntım var normalde yemem dün fazla yiyince acaba ondan olabilir mi dedim
Ucankus yeninesilanne-99 bende öyle düşündüm ama koku yok yanma yok ilk defa böyle oldu acile gitsem bakarlar mı acaba
yeninesilanne-99 Ucankus ya naneden olacağını düşünmüyorum ama yinede bi doktora git istersen kafan rahat olsun
Ucankus yeninesilanne-99 gidicem canım bende pek internete güvenmiyorum ama çoğu sitede rahim duvarını incelttiğini ve güçlü bir iltihap söktürücü olarak yazıyor. Belki doktorun izin vermiş olabilir ama hamileliğin son haftaları dikkat et istersen bazı besinler çok tüketildiğinde rahim duvarını inceltebilir ilk gebeliğimde doktorum söylemişti