Fadime16 Çağdaş beye gidip memnun kalan varmı acaba bana çok ilgili geldi ama ismini hiç duymadım. Giden varsa yorumlarını rica ediyorum lütfen
DuyguKays Fadime16 çağdaş bey ilgili ve kibar biri gerçekten ben bi kez gittim sadece doktorumun kadın olmasını istediğim için değiştirdim aynı hastanede emine emsal hanıma gidiyorum
Eliffff01 Fadime16 geçen hafta gittim bende ilk defa yeni taşındım Bursa ya doktor arayışı içerisindeydim tesadüfen oldu biraz ama mükemmel inanılmaz ilgili detaylıca anlatıyor iletişim çok ıyı ıstedıgınız zaman yazabilirsiniz takibi çok iyi inşallah da devam edeceğim 🤌🏻
gizemascioglu Ben gidiyorum kendisine. Mükemmel bir doktor. Çok ilgili. Her şeyi ayrıntılı anlatıyor. Riskli bir hamileliğim var ve onunla çok güzel yürüttük bu süreci. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz bence.
Fadime16 Eliffff01 bende aynı şekilde tesadüfen gittim. Haftaya tekrar randevum var inşallah bende devam etmek istiyorum. Siz de mi gebelik için gittiniz
gizemascioglu Yok hayır Ahmet Yılmaz a gittim ben. Çağdaş bey yapmıyordu detaylı ultrason. Onu yapan belli başlı yerler oluyor.