Kocburcuu Bebeklerimin suyunda bir miktar azalma olmus kanamam olmustu, aminyosentez suyunu artırmak ixin neler tükettiniz , neler iyi geldi öneriniz varmi
Serap-asel Kocburcuu 36+0 haftadayım doktora gttım bebegın suyu biraz azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi sımdı 36+3oldum yarın tekrar gideceğim ınsallah suyu çoğalmıştır 😢ınsallah sızınde çoğalır
Aydanur06 Serap-asel ilk hamileligimde 33/35. Haftalarda suyum azalmaya basladi amnisure testi yapildi fakat vucuttan disari cikan bir su yoktu nereye gittiğini anlamadik 37+6da dogumum gerceklesti doktorum 36.haftadan sonra korkma kilosu falan iyiyse bir sıkıntı olmaz demisti
Kocburcuu Serap-asel 16+3 bnm asırı kanamam oldu o yuzdn bir miktar azalma olmuş inşaallah sizinde bebegınız iyidir saglıkla vaktinde gelsinler
Serap-asel Kocburcuu çok şükür kanamam olmadı ama azalmış su dedı suan yeter haftaya bakcaz yine dedı eğer azalırsa daha fazla alcam dedi doktor baktığı an bebek ıdararını yapmamış olabılırmı belkı oyuzden düşük cıkmıstır dıe düşünmeye başladım 😢
Serap-asel Şuan doktordan geldim çok şükür hersey ıyı dedı suda daha fazla azalma yok aynı devam dedi kılosuda ıyı çok şükür Allah’a az kaldı 31agustos yada 4eylulde doğum olcak allahın ıznıyle
Serap-asel Aydanur06 Şuan doktordan geldim çok şükür hersey ıyı dedı suda daha fazla azalma yok aynı devam dedi kılosuda ıyı çok şükür Allah’a az kaldı 31agustos yada 4eylulde doğum olcak allahın ıznıyle çok saolun teşekkür ederim