1ciftyesilgoz Busece06 anladım canım çok geçmiş olsun . Doğum şeklin önemli değil anne ve bebek sağlıklı olsun gerisi boş❤️
mrvons @Busece06 bebisiniz sağlıkla büyüsün size de geçmiş olsun diliyorum. Benim ilk hamileliğim ve de doktor arayışındayım yorumunuzdan etkilenip doktoru araştırdım gerçekten yazılanlar gibi mi? Bir de Hastanenin doğum paketi var mıydı?
Mlkkkkkk mrvons hastanenin doğum paketi var bende coşkun hocada yaptım doğumu çok memnun kaldım kesinlikle öneriyorum
Ozgeee22 Mlkkkkkk benim Anadolu sigorta da tamamlayıcım var Liv hastanesini de çok istiyordum ama paket dışı tahlil yapılırsa ücreti çok olur diye korkumdan koru hastanesine gitmeye başladım. İnşallah pişman olmam 🙏🏻
mrvons Ben de artık doğum paketi aldım. Coşkun hoca da takipliyim. Umarım süreç güzel ilerler. Teşekkürler Mlkkkkkk
Mlkkkkkk mrvons emin olun güzel ilerliyor soguk gibi görünür coşkun hoca ama işi çok iyiymiş sezeryan doğum yaptım sorunsuz geçti öncesi ve sonrası
Esraserttag Busece06 Sezeryan spinal mı oldu yoksa genel anestezi ile mi ? Eğer spinal ise nasıl geçti korku heyecan vs oldu mu
myavocado Busece06 Busece06 ayyy sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi, benim de gebeliğim çok yeni doktorum coşkun hoca, içimi rahatlattı paylaşımınız.