Fatmaaneyyy Mutluanne66 geçmiş olsun mutlaka haber ver ne oldu diye sen içini ferah tut benm bir arkadasımda 32 de doğurdu kızının maşallahı var sende pozitif düşün bişi olmıcak inşallah 🙏🏻
Defnesmomy Mutluanne66 canım öncelikle geçmiş olsun doktor bunu neye dayanarak söylüyor acaba , çünkü burada 32 haftalık olan anne adayları okuduğunda gerilebilir ,bebek haftasıyla uyumlu mu ? Ve bunun dışında bir sağlık sorununuz var mı ?
Defnesmomy Mutluanne66 yani 32. Haftada 2 kg a yakın veya 2 kg i geçen bebeklerde oluyor 1 kg mi dedi bebeğe gelisim geriligi mi mevcut bebekte ? Anlamlandiramadigim için soruyorum çünkü hiç bir doktor 32. Haftada doğacak bir bebeğe bunu demez mesleki açıdan 32-34 haftalar arası orta premature sayılıyor hatta.
Mutluanne66 Defnesmomy evet 1 kg dedi benim bebeklerim hep öyle gelişim sıkintisi çekiyor bitanesi hele 1 600 doğdu öbürleri de hep geriden geliyor
Mutluanne66 Sara-2007 valla bilmiyorum neden dedini ama öyle söyledi su an da iyiz. Şükür evimize geldik
Mutluanne66 M-Y2020 valla bilmiyorum öyle dedi almadı acilamami onlediler sancilarimi felan eve gönderdiler
BeriBari Mutluanne66 yenidogan yoğun bakım hemsiresiyim 32 hafta da emme refleksi bile oluyor 32. Hafta gelip ölen bebemiz olmadı çok şükür hatta zamanında doğanlardan daha güçlü tutunduğum hayata içinizi ferah tutun
Mutluanne66 BeriBari ama buna doktor göz kapakları bile gelişmemiş daha solunum yolu sıkıntısı çeker dedibence almak istemediler konya meram tıp fakültesi hastanesi de yattım bı de
Mutluanne66 Fatmaaneyyy hayır doktor doğarsa yaşama oranı düşük alamam dedi sonradan tedavi gördük sancilar durdu iyiz şükür
Hatice_123456 Mutluanne66 çok geçmiş olsun ama 32 haftada alınırsa kim yaşamaz diyo ben 28 haftalık doğum yapmış biri olarak söylüyorum şuan kızım 4 yaşında 32 haftada yaşar Allah izin verirse biraz kuvezde kalır sadece rabbim yardımcın olsun
Hatice_123456 Şimdi yorumları okudum da doktor nasıl böle bişe söyler acemi falan mı erken doğan bebeklerden haberi Yok galiba ama doğumunu durdurabilmisler çok sevindim ama doğum olsada korkma sakın