Bebekbeklrkn Kızlar biz kaynanamlarla kalırken hep bizle kalıyordu çocuğum 5 yaşa kadar bu sene evimize geçtik odası da var ama gitmek istemiyor anca odasında o uyuyana kadar yatıcaz fark ederse bazen gelmek istiyor napmak lazım lütfen öneri
Zeynebtahir Bebekbeklrkn alisana kadar odasinda durnan gerek masal hikaye vs anlat. Cok gec kalmissin bacım sende, bir koltukta yatabilirdi herkesin odasi yokki
Mustafayigitvebeytugannesi Bebekbeklrkn valla ben ilk oğlumu 1.5 yaşında odası yoktu koltukta yatırmaya başladım şuan 5.5 yaşında arada bir kardesinden gördükçe o yatıyor bende sizin yanınızda uycam der bende ayıp anne babanın yanında yatilmaz kardeşin uyuyunca yatağına alcaz derim ikna ederim.. ikinci oğlum da aynı şekilde 1.5 yaşında ayırdım şuan ikisininde birlikte odaları. Şimdi üçüncü 4 aylık oda 1.5 yaş olsun onu da ayircam. Ama sen geç kalmışın biraz zor olur alışması Allah yardım etsin.
guzelanne01_ Mustafayigitvebeytugannesi bende aynısını yaptım hiç sevmiyorum zaten çoçukla uyumayı ,üstünemi yattım yatarmıyım düştümü düşecekmi korkusu oluyor rahat rahat yatılmıyor
bdenerigokce Mustafayigitvebeytugannesi yanımda yatırdım, aynı odada kaldık(sobalı evlerde kalıyoruz biz komşularım böyle diyor) hep şaşırıyorum hiç özel hayat kalmıyor diye 😂 çünkü çocuk anlıyor yani anlamıyor diye bişi yok😂
Mustafayigitvebeytugannesi bdenerigokce aynenn anlıyor eşim bana bazen sevgilim der 5.5 yaşındaki oğlum hemen siz sevgili misiniz karı kocasiniz diyor onu bile biliyorlar.😂
bdenerigokce Mustafayigitvebeytugannesi biliyorlar ya kimse anlamıyor demesin, saf gözüyle bakıyorum ben öyle diyenlere 😂