Demir1dnz Esma_123 bende deli gibi kül yemek istiyordm 2 gün sürdü bitti başka bir şey aşermdm zaten 😂 doktora söyledim vitamin eksikliği demişti
-Mervemom Vaktiyle burada bir yazı okumuştum. Bir doktor, anne adayına temiz kil yiyebilirsin demiş. Bir araştırın, sorun derim.
Snmkrby1_ Seninki en azından yenilebilir bir şey ben deterjan aşerdim aylarca yumuşatıcı çamaşır deterjanı falan garip ama yense yerdim😂
Esma_123 Snmkrby1_ ya deliricem kız ınsaattakı eve gidip alçı yıyorum ama yutmayup tükürüyorum eşim de diyor ki millet et ister köfte ıster benim karı moloz yiyor 😀😀😀😀
Snmkrby1_ Esma_123 😂😂 keşke öyle et köfte gibi yenecek bir şey olsaydı insalara diyince de mal gibi bakıyorlar ama hamileyiz normal böyle şeyler
BirazbundanBirazondan1 Ayy bende şampuan kokusunu duydukça o kokudaki şekerli sakız istemişti. Yemek aklıma gelmedi🙈 saçımı yıkadıkca eşime bana şekerli sakız al diye söyleyip duruyordum. Aldığında ise nasıl çiğnedim. Koku aynı olan bulmuş 😁 eşimde çiğnemek istediğinde bende çiğneyeceğim diye neredeyse Kavga çıkaracaktım.🙈
TugbaYalcin57 İlk hamileleigimde cif kokusu koklamak istiyodum sigara icmiyorum ama sigara izmaritini icime cekmek istiyodum bitmis haliyle sürekli, siimdi 2ciye hamileyim nerde rutubet kokusu duysam orda durup kokluyorum o kadar hosuma gitmeye basladıki 😂