Lina36 Kızlar çok yakın bir arkadaşımda çikolata kisti tümör çıktı CA125 90 sonuçlar çıktı acaba bu konu hakkında bilği verebilirmisiniz sizce bu değerler çokmu yüksek ? Korkulacak bir durum söz konusumu ikinci bebeği olmuyor ama ilk bebeği normal yollardan oldu 2 senelik deneme üzeri 2’cı çocuk olmuyor.
__mom1 Lina36 çikolata kisti tümör değil canım. Yumurtalık kisti ama ve çocuk olmasına engel olabilir. O değeri yükselten de bu kistin korkmana gerek yok
Pamuk Lina36 Evet CA125 kanser değer yüksek çıkmış😐 Parça falan alınacak iyi huylu mu kötü huylu mu ona bakılacak.Cok üzüldüm.Allah şifa versin.
kediannesiii Lina36 merhaba canım benim gittiğim bi doktor da çikolata kisti şüphesiyle ca125 baktirmisti ve yüksek çıkmıştı sonrasında mr istendi ve mr da bisey çıkmadı adet döneminde bu test verildiğinde yüksek çıkabiliyormus öyle demislerdi arkadasin ne zaman verdi test ve mr istendi mi ?
Bircicekanne Lina36 çikolata kisti bir tümör değildir ve kanser değerlerini yükseltir bu konuda endişelenecek bir durum yok çikolata kisti sebebiyle gebelik oluşmuyor olabilir bu konuda uzman iyi bir hekime görünmeli çikolata kisti zamanla geçen fakat tekrarlayan bir rahatsızlık maalesef tedaviyle çocuk sahibi olabilir
oznur567 __mom1 benim de var çikolata kistim ama 2 cm , Ca125 reglin 6cı gunu verdim 108 çıktı çok mu😞😞
__mom1 Lina36 hem çikolata kisti hem de tümör mü var demiş? O zaman geçmiş olsun doktorunun yönlendirmelerine uysun mutlaka
Lina36 __mom1 evet öyle demiş merak ettim acaba ne demek bu sonuçlar tabi farklı talihler yapilicak hsg ve mamografi
Gunes1723 Ca125i arttıran çikolata kistidir, ve doğal yöntemlerle bebeğe engel olabilir , kaç cm olduğu önemlidir . Benimde vardı büyüktü patladı ameliyata alındım sonrasında hamile kaldım, Rabbim şifasını nasip etsin
__mom1 oznur567 ca125 değeri düşük yüksek diye bakılmıyor aslında hap verip kulllandırıp değerin düşüyor mu diye bakıyorlar önemli olan takipte düşmesi
yeni-annelik Lina36 benimde çikolata kistim vardı hatta baya ağrıyla hastaneye gitmiştim o zaman görülmüştü CA125 testinin 45 üstü olması riskli diye hatırlıyorum ama benim baya uzun bir süre geçti aradan yanlış hatırlamıyorsam sonucum 50 ye yakındı doktor olumsuz konuştu hep doğum kontrol hapı verdi kullandıktan sonra tekrardan test yaparız dedi yaptırdım düşmüştü risk ortadan kalktı arkadaşınıza önerebileceğim çok iyi bir profesör var eğer istanbuldaysa kendisi ben çok memnun kaldım