Deletedmom_053 didar00 evet canım çok yeni bekle bakalım biraz artmasını bekle Ben ögrendiğimde beta 15000 üzeriydi keseyi görmüştük hayırlı olsun🤲🙂
Mucizem14 Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah bende silik cizgiyle ogrendim simdi 7 ayimiza girdik daha adet gununuz gelmedigi icin degerin dusuk cikmasi normal hergecen gun artacaktir
ArifeEl didar00 daha adet gününüz gelmediği için silik gösteriyo ama hayırlısıyla hamilelik bu. Sağ salim kucağınıza alın
pnar1108 Hayırlısı olsun ben de çok silik bir çizgiyle öğrendim yaklaşık 2 hafta önce. Beta 11di, şimdi 1456ya çıktı☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
didar00 pnar1108 Ayyy hayırlı olsun sizinkide. 💕Darısı da sağlıkla bana olsun inşallah ☺️ 2 günde 1 mi kan verdiniz ?
alyamm_33 didar00 benim regl günüm 23 Ağustos siz gününüz geçmeden mi testi yaptınız belirtileriniz neler
didar00 alyamm_33 evet günüm henüz geçmemişti. Baş dönmem vardı benim en belirgin belirtim buydu. Birde dünden beri kasık ağrısı vardı. Arkadaşlarımız geldi yatılı hamile olma ihtimalim var diye denize bile girmiyordum. Şu testi yapayım da negatifi görüp vicdan yapmadan gezineyim dedim bir baktım pozitif :)
pnar1108 didar00 ilk öğrendiğim ayın 10u 11.4tü ayın 12si 35.2ydi. Sonra ayın 17sinde verdim 1456🥰 perşembe gideceğim doktora inşallah keseyi görürüz. Sizin de hayırlı olsun
alyamm_33 didar00 maşallah çok sevindim hayırlı olsun ya merak ediyorum ben yapsam çıkarmi çatlatma iğnesinin 13 günündeyim inşallah çıkar