Zeynepsss bbaby44 Filiz Çeçen Dursunu öneriyorum ilk oğlumda ona gittim 2. Hamileliğim yine Filiz hanımı tavsiye ediyorum kesinlikle çok ilgili bir Dr kendi kliniği mevcut 750₺ muayene ücreti
Ay3 sevgi9654 kadin olmasi tercihleri yukseltiyor mu acaba, bende doktor ariyorum ozelde kime gedecegimi bilemedim, riskli gebeyim
sevgi9654 Ay3 bence onunla alakalı degil Medar’da 2 kadın hoca daha var onların odaları da neredeyse boş. Aslı hoca alanında çok iyi,bilgili, güler yüzlü. Riskli gebelere bakıyor mu onu bilmiyorum. Bir kere muayene olmakta fayda var yine de😊
HilalOturak Kubrabaytekin bilmiyorum ki. Benden önce yakın arkadaşımın randevusu vardı onada fotoğraf çektirmiş. Ama bende böyle yaptı işte.
Ceylan3 Kesinlikle neşe çakmakçi medara gecti kendi muayenesi vardi.normalde. 2cocugumuda onda dogurdum o olmasa doguramazdim diyorum hep cook tatlidilli biokadarda rahatlatici bir yapisi var
Milike Fırat can söğüt e 3. Randevum ve bu kadar ilgili yardımcı olan ve bilgilendiren bir hoca daha görmedim. Gittiğim gün acilde olmasına rağmen gelip ilgilenmişti. Yapmasa yapmazdı , iyi ki varsınız hocam