Ayselll5 Toprak0440 ne yaparsam yapayım geçmiyor benimki sadece gaviscon şurup içince geçiyor sende denemelisin bence canım
Toprak0440 Aynurrrr11 Aynurrrr11 şimdi denerim ama zaten kustum normalde kusunca geçiyor hala geçmedi
NaZende1600 Rennie diye bir şurup var bana o çok iyi geldi mahvolmuştum mide yanmasından gaviscon fayda etmedi ama bu iyi geldi
Toprak0440 NaZende1600 aynısını kullandım ama çoktan bıraktım 33 haftalık hamileyim tekrar mi başlasam bilemedim
Simgeee99 DuyguKkkk kronik mide problemi olan biriyim bana bile vermedi lansor nasıl verdi size normalde hamilelikte yasak
gokcEren Toprak0440 süt,salatalık onlarda kesmezse gaviscon al aninda kesiyo. aşırı berbat bi sey mide yanmasi 🥲
filialunae Toprak0440 Doğal yöntemler bana mısın demiyor o yangı başlayınca. Hafif yanma olduğunda ben çubuk kraker yerdim geçerdi ama cayır cayır yanıyorsa tek çare Rennie Duo şurup çok yandığı anlarda 2 ölçek içmek lazım
Toprak0440 Kaç saat oldu yanımda ilaç ta yok ne yapacağım bilmiyorum süt içtim sadece yarım saat durdu daha sonra hep devam etti