Minikperi Eslemim34 canım ben Dinler Tarihi alanında doktora yapıyorum size Marianın anlamını bütün dinlerdeki karşılığıyla söyleyebilirim. Bu yüzden benimle bu konuda tartışmak anlamsız. Google’dan araştırma yapmam ben ☺️🌸
nb- Eslemim34 Minikperi ay o beğenmiş koymak istemiş kaynana gibi niye kızı soğutucu şeyler söylüyosun bırak isteyen istediğini koysun 😂
Mom_83 Güneş en basta benim istediğim bi isimdi sonra ben kararsız kaldım ama eşim çok istiyor herhalde güneş olacak kızcemin ismi😊
Minikperi nb- ben koymasın demedim ki kendi bilir kendi çocuğu sadece araştırmaya ihtiyaç duymuyorum çünkü bildiğim bir konu ☺️
aysee-yakupp01 Sdknurr bunu düşündüğüm için vazgeçtim rüyamda elisa ismini görmüştüm Allah nasip ederse onu düşünüyorum şuan da 🥰
KE_A Sdknurr kesinlikle Laren 🥰 bizimde kızımız oluyor Laren koyacağız, çok tatlı çok modern çok anlamlı 🥰 Serra yi bende düşündüm ama yalan yok, onun da anlamı çok güzel, sadece eşime soylemesi sert geldi biraz ondan istemedi 🤭
Hatice4680- @Sdknurr bizde Lena da karar kıldık. Hem farklı hem anlamı güzel size de fikir olabilir☺️