Esra-17 İyi geceler kızlar benim yarın 32. Haftam pazartesi çalışamaz raporum doktorumdan gelicek muhasebeye vereceğim nasıl bir yol izlemem lazım ve doğum izninden sonra devam etmeyeceğim hemen işte çıkarılıp işsizlik maaşına başvuru yapabilir miyim
Seval2468 Esra-17 böyle yaparsanız Doğum paranız yanar yarın çalışamaz alın işe gitmeyin analık izniniz bitince işyerinizle konuşun ise geri dönmeyeceğini tazminat istemediğinizi işsizlik maaşı için onların çıkartması gerektiğini zaten şimdi doğum parası alacaksınız 28 bin gibi bir ücret asgariden yatıyorsa yasal olarak çıkaramazlar hem şuan o parada yanar sonra
Meneseilay54 Esra-17 vermezler onlar cıkış verirse mecbur tazminat vermek zorunda bnde öyle düşüyordum ama yine sgk ya basvuru yapcam işsizlik için
Esra-17 Seval2468 yani doğum parası almak için rapor alıcam iznim bitince yani toplam 4 ay sonra beni çıkarın diye konuşcam tazminat değil işsizlik maaşı istiyorum dicem ona hemen başvurunca işsizlik alabiliyor muyum
123blogggh Esra-17 evet onlar sizi çıkarıyorsa alabiliyorsunuz bende aynı şekilde yaptım sağolsun işverenim kabul etti raporum bitince çıkış verecek