Nanelimonn gzdeylcn bende 32. Haftadayım benım sureklı sert karnım hep onde duruyor bebek . Bu da bır kadılma ı oluyor nedır bu acaba. Karnıma dokununca gevseklık hıc yok. Ama gecmeyen bırsey bu 2-3 haftadır bu sekıldeyız ??? Ben karın buyudu dıye zannedıyorum .
Nanelimonn Tayyibe42 bende 32. Haftadayım benım sureklı sert karnım hep onde duruyor bebek . Bu da bır kasılam mı oluyor nedır bu acaba. Karnıma dokununca gevseklık hıc yok. Ama gecmeyen bırsey bu hep sert 2-3 haftadır bu sekıldeyız ??? Ben karın buyudu dıye zannedıyorum .
Tayyibe42 Nanelimonn surekli sertse isterseniz doktora sorun. Benimki sertlesip sonra normale dönuyor. Doktor dediki egerki gunde 10 kasilmayi geciyorsa bize bildirin diye..
Ireeeeem Gdmr dizinde mi erken kasılmalarınız olmuştu ? Kaç haftalıkkendi? Baya azaldı hemen etki etti haftalardır ne çekiyormuşum .. ben de tablet kullanıyorum bugün Endol ve nidicard içirdiler devamlı serum takviye devam ediyor sanırım yarın çıkarım. Teşekkürler 🥹
Gdmr Ireeeeem evet canım benimde cok erken başlamıştı 23 haftalıkken olmuştu 2 gün falan yatış yapmıştı doktorum serum endol ve adalatla rahatlatmıştı hala kullanıyorum Allaha emanet ve serklajlıyım ben
Ireeeeem gzdeylcn haftanız nedir? Benim 15 gündür var artık yeter diyip acile gittim tamamen tesadüfi. Sancım çok çıktı hemen yatırdılar doktorum durdurmazsak doğumu başlatır dedi ihmal etmeyin bi nstye girin
gzdeylcn Ireeeeem 32 haftalığım aşırı şekilde oluyor bebek bir yere toplanıp karnımı sem sert yapıyor 30-40 saniye sürüyor rahatlıyor sonra tekrar bir daha oluyor benimde uzun zamandır var ihmal etmemek gerekiyor dediğiniz gibi
Ireeeeem Gdmr bir daha öyle kasılma gibi problem yaşadınız mı hastaneden çıkınca ? Çok geçmiş olsun size de 🥺 insan böyle zamanlarda sağlıklı geçen hamilelik günlerinin değerini anlıyor
Basakhilal Gdmr ya bir şey soracağım benimde göbek deliğimin altında hep aynı bölgede aniden sertleşme oluyor biraz sürüyor ve geçiyor. 22 haftalığım 1 haftadır var. Acaba kasılma, sancı falan mı anlamıyorum. Bugün cok oldu
-Mercimek-4 Ireeeeem Kuzum benim 28+3 de muayene esnasında 1 cm açıklığım çıktı 5 gün hastanede kaldım endol verdiler fitil yaptılar hiç sancım kasılmam çıkmadı elhamdülillah 5. Günün sonunda çıktım endolü 3 gün verdiler şimri 31 oldum elhamdülillah. Hastanede yatmak çok stresli ama korkma biraz takip etsinler Allahın izniyle sağ salim çıkın ikinizde rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi Allah yardımcın olsun
Ireeeeem -Mercimek-4 aminn 🙏🙏benim de kasılmalarım baya azaldı yeterki bebiş iyi olsun . Benim diğer korkum da her gebelik böyle mi olur yoksa her hamilelik farklı mı?
Gdmr Ireeeeem Yaşamam mı yaa diyorum ya hala endol kullanıyorum artık bugün son doktor kullanma dedi napıcam bilmiyorumm kullanmadığım zaman neyse ki 36 olucam…
-Mercimek-4 Ireeeeem Vallahi bende endişelenyiorum etrafımdaki herkes çok normal diyor kuzum ilerledikçe dahada çok olur diyorlar
Gdmr Basakhilal Kasılma canım oluyor o sürekli sertleşip salıyorsa kasılma doktorunuza sorun ona göre magnezyum falan verir iyi gelir
xbebegimx kirpapatyasi0 baslarda cok carpinti ve bas donmesi yapti normlde de tansiyonm dusuk cunku ama 2_3 gune bunye alisiyor
kirpapatyasi0 xbebegimx bende yeni başladım kullanmaya aynen çarpıntı baş dönmesi ve şiddetli baş ağrısı yapıyor da o yüzden sordum teşekkür ederim ❤️