Tam 39+0da doğurdum aslında doğumdan iki gün önce başladı belirtiler de ben her şeyi doğuruyom mu acaba diye düşündüğüm için çok heveslenmiyordum önce ishal oldum sonrasında karnım sanki biraz hafiflemiş gibiydi aşağı inmesi olmadan sonraki gün karnımın düştüğünü anladım çünkü önceden göğsümün hemen altından başlayan sertlik biraz daha aşağı inmiş o kısım yumuşamıştı ben adet olurken hep bacaklarımdan başlar ağrımaya sabahtan bacak ağrısı çekmeye başladım ama öyle aşırı aşırı değil hamile olmasam yüzde yüz adet oluyorum derim aynı gün gece belim ağrımaya başladı ve kasıklarım ama ara ara ağrıyor devamlı bir ağrı değildi süre tutmaya çalıştım ama düzensizdi önemsemedim o yüzden yine yalancı sancı diye düşündüm gece 3e doğru sancılarım tam adet oluyorum gibi arttı tuvalete gidip bakayım belki bir şey vardır dedim çamaşırımda hiçbir şey yoktu ama peçeteyle sildiğimde turuncu bir lekelenme vardı emin olmak için bir daha yaptım yine vardı öyle googleda çıkan nişan görselleri gibi değildi bu arada bildiğiniz hafif kanlı bir akıntıydı doğuruyom galiba diye duşa girdim duşta o nişan geldi eşimi uyandırdım panik yapma ama doğruyorum diye saat 6.30 gibi hastaneye gittik muayene ettiler rahim ağzım yumuşamış nişanım gelmişti sancım var ama yeterli değildi yatış önerdiler ama önce doktorum da görsün diye bekledim 9.30 civarı kendi doktoruma yeniden geldim aynı şeyleri söyledi nst sancıları da doğum için yeterli değildi nişan geldikten hemen sonra da doğum olabilirmiş bir hafta da sürebilirmiş o yüzden sancıların dayanılmaz olup sıklaşınca tekrar gel dedi eve geldim epey düzene girmedi sancı sonra akşam 5-8 arası yarım saatten 10dkda bire kadar düzene girdi ve artık 8 deki sancılarda belim kopuyor sanıyordum ama o neymiş ki doğum başladığı andaki sancıyı kelimelerle anlatamam 😂 doktorum geldi yatış yapıldı sıfır açılmayla girdiğim hastaneden 4 saatte suni sancı olmadan oğlumu doğurarak çıktım inanılmaz bir ağrı ama değdi mi çektiğime kesinlikle değdi gördüğünüz andaki mutluluğu tarif edemem bebek çıktıktan sonra direk bir rahatlama geliyor zaten eğer kesik atıldıysa onu dikiyorlar bebek eşi de çıkınca rahatlıyorsunuz doğumu tam olarak nasıl yaşadığımı anlatmadım o dört saati yani isteyen olursa anlatabilirim kimseyi korkutmak istemem önceden miniğim karnımdayken yazıyordum şimdi yanımda uyurken rabbim hepinize sağlıkla sıhhatle kolay doğumlarla nasip etsin evlatlarınızı 😍