minikmelegim_ ayten07 12+3te %30 ihtimal vermişti doktor 13. Haftalarda yinr aynı tahminde bulundu ve sonraki süreçte de aynı şekilde devam etti
Mutluuuu ayten07 11.haftamda erkek gibi dedi doktor. Sonra başka şehirdeydik biraz rahatsızlandım başka doktora gittik 12.haftamdaydım erkek dedi net şekilde başka doktor. Gelecek ay bakalım erkek olarak devam edecek mi😄 öğrenebiliyorlar demekki 12.haftada ultrason iyiyse.
zumrasmom1 ayten07 11 haftalıkken kıza benziyor dedi 15 haftalık olduk kesin kız dedi. 25 haftaliğız cidden kız bebeğimiz hiç değişmedi maşallah.
_tuuggcce_ 12.haftamda erkeğe benziyor dendi. 14.haftamda %90 erkek dendi 16.haftamda kesinleşti. Tabii hafta küçük olduğu için yanılma payı olabiliyor ☺️
Sm135 ayten07 12. Haftada öğrenmiştim ama değişebileceğini düşündüm 16 da emin oldum fetal ama yaptırmıştım:) 12 de doktorumun dediği gibi kızmış
Sekara ayten07 16.haftamda öğrendim ben daha öncesinde göstermedi gitmeden çikolata ye istersen o zaman hareketleniyorlar :)
Firstmomfirstchild Sekara en son muayenede cikolata yiyip gitmistim ama bebişim sağolsun elini yüzüne kapatmış sakin sakin duruyordu. Doktor öksür belki hareketlenir dedi. Yine hareketlenmedi 😅 annesi gibi sakinligi sevecek galiba 😇😇
LamiyaCetinkaya ayten07 bu haftalarda öğrenen çok kişi var, ben de 13+2yim 14 haftalık olsun doktoruma gidicem, devlette ikili taramaya gittim onlar söylemiyorlar çünkü. Umarım belli olur 😊
ayten07 @“Kukulikukuli12” LamiyaCetinkaya evet devlet hastanesi söylemiyor bn sordum 17 veya 18 haftada belli olur dedi o yüzden özele gitmeyi düşünüyorum
LamiyaCetinkaya ayten07 İlk çocuğumun cinsiyetini 18 haftalıkken söylediler, artık o haftaya kadar bekleyemem 😂😂
Bebekbeklrkn LamiyaCetinkaya kız özele git öğrensene sen iyi duruyorsun 😅💜arada görüyorum adını oğlum vardı dimi cnm
LamiyaCetinkaya Bebekbeklrkn hahaha evet bir oğlum var ) özele gidiyorum zaten ama randevum 1 hafta sonra😁