Demirela Park yatak dusunuyorum,sallanabilen olmasi ve yaninda cepleri alt acma bolumu olmasi onceligim ne onerirsiniz?
ebrulina Demirela bende araştırıyorum en çok duyduğum ve beğendiğim model elele madre oldu belki fikir olur sizede
yslnrsh Demirela kanz with me 2 anne yanı park yatak tüm dedikleriniz var ben ebebekten almıştım 2500 tlye hala var
Gunesmoms Demirela park yatağın yenidoğanı olmaz ki yada ben mi bilmiyorum. Elele madre aldık biz park yatağımızı.
Yagmuurr_56 Park yatak aldım hiç kullanılmadı rahat olmuyor ilk başta anne yanı almadığım için çok pişman oldum ama şuan aldım çok rahatım bence anne yanı tercih edin emzirme rahat olur hem rahatça görebilirsiniz
Feyzabeyoglu Park yatak hic kullanışlı olmuyor bence yaa Bende aldim kızıma ilk. Hem sallanmiyor hem hışırtılı oluyor falan Nuna marka almıştım bende Cok fazla yatamadi içinde. Hem de en olarak dar oluyorlar cocuk rahat saga sola dönemiyor
Gunesmoms Demirela bilmiyorum vallahi benim bildiğim park yataklar büyük oluyor, 70/110 benimki mesela
Catmom Demirela prego çok sağlam ve geniş modelleri var. Ben anne yanı chicco kullandığım için park yatağı normal aldım ama anne yanı olan modelini kardeşim aldı. Yanı açılıyor çok memnun. Sallanma aparatı var. İstediğiniz ödellikleri olan modelleri de var. Biz şubatta Ankara babymall den almıştık. Netten de bakabilirsiniz