Cigdemazra Kızlar bebeğime devam sütü veriyorum hazır olanlardan 12 1 gibi yatıyorum buzdolabında duruyor kaynatmama gerek olmadığını söylediler biberonda 2 3 saat dursa dışarda bozar mı
MasalAlparslanMom Cigdemazra benmari usulü veriliyo bebeğe ama oda sıcaklığında ekşime vs olurmu yada yeterli gelirmi o ısı hiç bilmiyorum 🙃
neanladinyurdagull Cigdemazra toz mama yapıldığında hemen tüketilmesi gerek ama hazır mamayı bilmiyorum inşallah bilen biri çıkar bakalım
Cigdemazra MasalAlparslanMom benmari usülü nssıl oluyor ki hazır süt bu mama değil normal paket sütler gibi
Tubayo Kaç saat sonra içiyor ki buzdolabında çok soğuk olmaz mı bir de ben denedim hemen kokuyor mama
Cigdemazra Tubayo normalde dolapta tutuyorum normal süt bu çocuklar için tadı biraz tatlı hatta 3 de içiyo
Cigdemazra neanladinyurdagull mama değil direk süt bu hazır sütler gibi aynı sadece tadı tatlı çocuklsr içinmiş
MasalAlparslanMom Cigdemazra biberona sütü doktunuzya onu sıcak suda ilitmak gerek. Kız kardeşim de onlardan kullniyo
Tubayo Cigdemazra aaa anladım dediğinizi o zaman buzdolabına koymanıza da gerek yok çünkü eczanede rafta bulunuyor dolapta değil
Cigdemazra MasalAlparslanMom aa bana ısıtıldığını bilmiyordum oda ısısında veriyordum öyle yazıyor üzerinde
MasalAlparslanMom Cigdemazra kız kardeşim dolapta sakliyo açtıktan sonra 2 gün kadar kullanım süresi var diye biliyorum. Biberona döküp,bir kapta olan sıcak suda bekletip ılık hale gelince veriyo çocuğa