sedadiyebiri Kızlar video paylaşmak istiyorum ama umarım becerebilirim. Ultrason videom. https://share.icloud.com/photos/0c1CKzsI0QrIUNOornwTCz8tg
Meryemzeynep02 sedadiyebiri siz kaç haftadasınız bende çok merak ediyorum pazartesi 12hafta olucaz bakalım kontrol var inş bişey söyler 😔
Minikmucizelere sedadiyebiri bende acilmadi video ztn anlamam da ama merak etmistim😂 Benim bugun cindiyet belli oldu bilenleri etiketledim profilime girip biraz altlara inersen gorursun canim ordakileri etiketleyebilirsin sende😊
dolunayes sedadiyebiri kiz gibi Oranlara bakayim bi Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
sedadiyebiri dolunayes Eşim 28.06.1988 Ben 26.06.2001 Sad 12 Nisan İlk beta rakamımı bilmiyorum :( ultrasonda öğrendim hamile olduğumu üroloji polikliniğinde
sedadiyebiri Ayzsrpl foruma girdiğinde sol üst köşede üç çizgi var ya orda resim yükle var ona tıkla resim seç dönüştür ve kopyala bu kadar
dolunayes Ayzsrpl 6 haftada boyle gelismis miydi emin misin :) Boyle gelistiyse kizdir bu :) Oranlarina bakayim bi Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim